Bez struje ovi djelovi Podgorice i drugih gradova - Volim Podgoricu

Bez struje ovi djelovi Podgorice i drugih gradova

Nova elektronska brojila, od ponedjeljka 13.februara do petka 17.februara, biće ugrađivana na sljedećim lokacijama:

 Podgorica

– Zbog planiranih radova u trafostanici Studentski centar, u petak 17. februara, u terminu od 10 do 12 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači Novog studentskog doma.

– Zbog planiranih radova u trafostanici Vaka Đurovića 2, u petak 17. februara, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači nove zgrade u ul. Vaka Đurovića pored Gimnazije.

– Zbog planiranih radova u trafostanici Zabjelo 19, u petak 17. februara, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači nove zgrade  preko puta  stovarišta Đurović na  Zabjelu i ul.Vojvode Ilije Plamenca.

– Zbog planiranih radova na dalekovodu Mataguži, u petak 17. februara, u terminu od 9:30 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači dijela Golubovaca, dijela Balabana, Odžino polje, Gošići i Mataguži.

 Herceg Novi 14.02-17.02

– Igalo – servisna zona

– Zelenika

– Loznička

– Njegoševa

– Stari kino

– Kragujevačka

– Kuti

– Kumbor

– Djenovići

Bar 14.02-17.02

– Polje

– Čeluga

– Tomba

– Miljanov most

– V. Rolovića

U toku radova na ugradnji novih brojila, u zavisnosti od preciziranog dana ugradnje o kojem se potrošači mogu interesovati od ekipa na terenu, objekti u kojima se vrši ugradnja, biće bez napajanja ktričnom energijom od 08 do 18 sati. Detaljnije informacije potrošači mogu dobiti putem call centra, na broj telefona 19100. 

Cetinje

– Zbog planiranih radova na dalekovodu Cetinje, u petak 17. februara, u terminu od 9 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Oćevići, Začir, Dubova, Ceklin, Strugari, Dobrsko Selo, Ulići, Markov Do, Bokovo, Đinovići, Kosijeri, Orašani, Mikulići, Tomići i Štitari.

Danilovgrad

– Zbog planiranih radova na dalekovodu Slap, u petak 17. februara, u terminu od 13 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Kujava, Zagorak, Dobro Polje, Tunjevo, Bogumili i Adžin most.

– Zbog planiranih radova na dalekovodu Branulovica, u petak 17. februara, u terminu od 11 do 13 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Orja Luka, Branulovica i Zagreda.

– Zbog planiranih radova na dalekovodu Novo Selo, u petak 17. februara, u terminu od 9 do 11 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Novo Selo, Lužnica, Livade Bandićke,  Ćafe, Baloče, Oraovica, Laško Rele, Dolovi Komanski, Crvena Paprat, Podkuk, Vučiji Studenac, Rupice Komanske, Frijeska glavica, Mokanje i preduzeće Savović.

Pljevlja

Zbog planiranih radova na niskonaponskoj mreži, u petak 17. februara, u terminu od 10 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači naselja Komini.

Petnjica

– Zbog planiranih radova na niskonaponskoj mreži Tucanje, u petak 17. februara, u terminu od 9:30 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa ove mreže.

– Zbog planiranih radova na niskonaponskoj mreži Godočelje, u petak 17. februara, u terminu od 9:30 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa ove mreže.

Rožaje

Zbog planiranih radova na dalekovodu Banđov, u petak 17. februara, u terminu od 15 do 15:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Dacići, Carine, Halilovići, Donji Bukelj, Gornji Bukelj ,Repetitor Kula i Carinski punkt Kula, Opština Rožaje.

Plav

Zbog planiranih radova na niskonaponskoj mreži Godočelje, u petak 17. februara, u terminu od 9 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa ove mreže.

Bar

Zbog planiranih radova u trafostanici 35/10 KV Stari Bar, u petak 17. februara, u terminu od 10 do 12 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Stari Bar, Baukovo, Bolnica, Belveder, Stari Grad, Tomba, Aragana, Perčobići, Kamenolomi (Put-a i ZIB-a), Bartula, Rap, Čeluga-2 i Gvozden Brijeg i Primorka.

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.

1 komentar

  1. ?retty nice post. I just stumbledd upon your blog and wishedt? say that I’ve truly ?njoyed surfing ar?und.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com