30 dana pritvora za čovjeka koji je prijetio Katniću preko Fejsbuka - Volim Podgoricu

30 dana pritvora za čovjeka koji je prijetio Katniću preko Fejsbuka

Novica Knežević (39) iz Šavnika, koji je osumnjičen za prijetnje glavnom specijalnom tužiocu Milivoju Katniću preko Fejsbuka, ostaće u pritvoru do 30 dana u ZIKS-u.

On je u utorak uhapšen u Budvi. Kako su tada kazali iz Uprave policije, Knežević je uhapšen zbog sumnje da je Katniću prijetio preko Fejsbuka zbog postupka koji se vodi protiv poslanika Demokratskog fronta Andrije Mandića i Milana Kneževića koji su osumnjičeni u slučaju pokušaja terorizma 16. oktobra prošle godine na dan održavanja parlamentarnih izbora.

Knežević je Katniću zaprijetio 14. februara.

“Za nekoga Sveti Trifun za nekoga Dan zaljubljenih, a tebi specijalni tužioče Milivoje Katniću ja sam Nole Knežević, unuk Veselina Vesa Kneževića i Krsta Grdinića bih poručio da ovo nije moja reklama, niti je sokoljenje. Bivši sam pripadnik MUP-a RCG, imam 39 godina, pet godina nijesam ulazio u ovu državu, ja ti neću reći da je ovo upozorenje, ovo ti je obećanje da ćeš završiti ako nastaviš sa ovim pokušajima hapšenja kao ZORAN ĐINĐIĆ, a možda i kao IVAN STAMBOLIĆ, a ti me privedi da ti to kažem u oči”, napisao je Knežević u spornom Facebook statusu.

1 komentar

  1. I am really glad I’ve found this info. Today bloggers publish only about gossips and web and this is actually annoying. A good website with interesting content, that’s what I need. Thanks for keeping this web site, I’ll be visiting it. Do you do newsletters? Cant find it.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com