“Jovetić je veliki igrač, može da postane fenomen Sevilje!” - Volim Podgoricu

“Jovetić je veliki igrač, može da postane fenomen Sevilje!”

Legendarni španski fudbaler Luis Suares kazao je da bi Stevan Jovetić mogao da postane fenomen Sevilje, kao i da njegovi problemi u Interu nisu bili fudbalski.

Čovjek koji je vodio Španiju do prve titule prvaka Evrope 1964. godine sa posebnom pažnjom prati karijeru crnogorskog reprezentativca.

“Jovetić ima preduslove da postane fenomen Sevilje. Ima sjajnu tehniku, sa lakoćom postiže golove. Povrede su ga remetile tokom karijere, a takve stvari mogu da loše utiču na fudbalera, naročito na njegovu brzinu. Kada je zdrav, on je veliki igrač i to se sada vidi. Svi koji su pratili njegovu dosadašnju karijeru to znaju”, rekao je Suares španskim medijima.

Čuveni Španac, koji je kao igrač Intera dva puta bio prvak Evrope, 1964. i godinu kasnije, vratio se na Jovetićev periodu u klubu sa “Đuzepe Meaca” stadiona.

“Ne znam zašto tamo nije igrao. Stevan je veliki fudbaler. Siguran sam da je postojao neki problem, jer njegovo neigranje ne može da se objasni fudbalskim razlozima. O Jovetiću se i dalje priča u Italiji. Njegove partije u Sevilji mogu da iznenade samo one koji ga ne znaju. Pratio sam ga i dok je ranije igrao za Fiorentinu i siguran sam da će unaprijediti igru Sevilje”, dodao je Luis Suares.

Kada ovako biranim riječima o Stevanu govori čovjek koji je osvajao Zlatnu loptu, bio dva puta klupski i jednom reprezentativni prvak Evrope, predvodio Inter i reprezentaciju Španije, onda njegovo mišljenje sigurno ima težinu.

(CdM)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com