Počela Majstorska radionica Antona Martinova - Volim Podgoricu

Počela Majstorska radionica Antona Martinova

Violinista, kompozitor i dirigent Anton Martinov, gost Kulturno – informativnog centra “Budo Tomović” u okviru premijernog gostovanja u Podgorici, održaće Majstorsku radionicu violine i kamerne muzike za napredne učenike, studente i profesionalce u Umjetničkoj školi za muziku i balet “Vasa Pavić” od 16. do 19. februara, u terminu od 10 do 13 i od 15 do 19 sati.

Časove trodnevne radionice poznatog ruskog violiniste od danas (četvrtak, 16.februar) pratiće desetak mladih violinista i članovi četiri kamerna ansambla među kojima su talentovani učenici srednjih muzičkih škola “Vasa Pavić” iz Podgorice i “Vida Matjan” iz Kotora, kao i studenti Muzičke akademije sa Cetinja.

Polaznici trodnevne radionice stečena znanja predstaviće sa profesorom u okviru završnog koncerta koji će biti organizovan u neđelju, 19.februara, u sali DODEST, sa početkom u 12 sati.

1 komentar

  1. This is the right weblog for everyone who wishes to be familiar with this topic. You are aware of a great deal of its virtually tricky to argue to you (not too I personally would want…HaHa). You actually put a new spin using a topic thats been written about for many years. Wonderful stuff, just excellent!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com