"VIDIO SAM ONO ŠTO NIKO NE TREBA DA VIDI" Pogledajte govor slavnog glumca o kojem svi pričaju - Volim Podgoricu

"VIDIO SAM ONO ŠTO NIKO NE TREBA DA VIDI" Pogledajte govor slavnog glumca o kojem svi pričaju

Holivudski glumac Ešton Kučer održao je emotivan govor pred američkim Senatom kojim je ukazao na problem seksualnog zlostavljanja djece i trgovinu ljudima.

 Malo je poznato da je ovaj glumac sa bivšom suprugom Demi Mur 2009. osnovao fondaciju “Thorn” koja je razila softver za borbu protiv trgovine ljudima. Ova organizacija identifikovala je šest hiljade žrtava seksualnog zlostavljanja, od kojih su 2.000 djeca.
 Kučer, koji sa glumicom Milom Kunis ima dvije ćerke, bio je na ivici suza dok je govorio o svojim iskustvima.

– Vidio sam ono što niko ne treba da vidi. Vidio sam video snimke djeteta koje je istih godina kao i moje dijete, koje siluje Amerikanac koji je bio seksualni turista u Kambodži. I to dijete je milsilo da je dio igre – ispričao je on, i dodao da su pomagali agentima da pronađu sedmogodišnju djevojčicu čiji su se snimci seksualnog zlostavljanja šire internetom.

– Zlostavljana je tri godine. Tri godine su gledali kako je zlostavljaju i nisu mogli da je pronađu, pa su nas zamolili za pomoć. Mi smo bili poslednja linija odbrane. Glumac i njegova fondacija su potencijalno poslednja linija odbrane.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com