Šta vam najviše fali u životu? Horoskop zna odgovor… - Volim Podgoricu

Šta vam najviše fali u životu? Horoskop zna odgovor…

Ovo je najiskreniji horoskop do sada. Za sve koji vjeruju u njega, ali i one koji su pomalo skeptični kada je u pitanju vjerovanje u zvijezde.

1.Ovan

Vi ste rođeni avanturista. Nikada se ne sklanjate u stranu kada treba preuzeti neki rizik i oslanjati se samo na vjeru, ali vas nekada ta hrabrost ne posluži kako treba. Malo vremena u prirodi bi vam prijalo, ali ne biste smijeli da pretjerujete – ponekad je bolje vježbati sa malo predostrožnosti.

2.Bik

Vi ste pouzdani i pravi primjer stabilnosti, ali sa druge strane i dosadni i stalno u jednom mjestu. Ne morate uvijek biti predvidljivi da biste u svakoj situaciji bili ugledni. Uradimo nešto spontano s vremena na vrijeme, vidjećete da će vam prijati.

3.Blizanci

Kosmos tvrdi da ste vi malo “zaglavljeni u vremenu”. Pokušajte da uradite nešto što će vam prodrmati život, uplatite egzotično putovanje, naučite neki seksi hobi – poput gole joge ili plesa na šipci ili napokon priđite strancu koji vam je uputio znatiželjan pogled u kafiću ili liftu.

4.Rak

Vi ste osjećajna osoba i gajite dosta osjećanja prema stvarima – što je sasvim u redu, dok ne počnete da se “gušite” u osjećanjima i izgubite osjećaj za sopstveni život. Držite emocije pod kontrolom i ne dozvolite da upravljaju sa vama.

5.Lav

Nažalost, zvijezde nisu naklonjene Lavovima. Iako ćete vjerovatno pronaći neku povezanost na neočekivanom i nepoznatom mjestu, imate rizik od loše sreće koja će se samo pojaviti odnekud. Pazite na svoja leđa i budite oprezni.

6.Djevica

U prethodnih nekoliko mjeseci imate problema sa ishranom. Međutim, slobodno možete uzimati i uživati u začinjenoj hrani bez ikakvog straha da ćete se ugojiti ili da će vam neko pričati negativno za vašu ishranu. Uživajte dok možete!

7.Vaga

Vaš magični karakter je privukao nekoliko nepoželjnih ljudi. Oni nisu opasni, osim ako počnete da se ponašate iritantno i prizivate opasnost. Morate biti pažljivi kada se suprostavljate nepovratnim osjećanjima. Pokušajte da ih smirite na normalan način, smireno i uljudno, a oni će shvatiti da niste zainteresovani

8.Škorpija

Ostvarićete svoj cilj na kojem ste radili neko vrijeme, ali će vas taj korak učiniti izgubljenim. Pokušajte da shvatite kako da upotrebite nove vještine za dobro i fokusirajte se na to. Budite oprezni!

9.Strijelac

Tražite savjete od svih, umjesto da ga potražite kod najboljeg – vas samih. Prestanite sa potragom za mudrošću i pokušajte da poslušate svoju intuiciju. Možda će vam trebati malo vremena da shvatite šta vam srce govori, ali ćete uspijeti u tome.

10.Jarac

U poslednje vrijeme se vaš život polako sklapa kako treba. Nakon što ste se osjećali da besciljno idete ka nečemu, napokon ste dobili osjećaj za svoj identitet i taj osjećaj vam dosta prija. Poslušajte osjećanja i uživajte u sreći, razmislite kakav život želite da živite i kako ćete se osjećati sigurno u sebe. Držite se podalje od onih koji smanjuju tu zaštitu.

11.Vodolija

Vaša negativnost je na najvišem nivou ovih dana. Bukvalno treba da potražite svoju zvijezdu vodilju i provedete malo vremena pod zvijezdama. Idite u opservatorijum u vašem gradu ili planetarijum. To će vam dati novi pogled na stvari, koji vam je definitivno potreban.

12.Ribe

Ovo je era vaše promijene. Ne bojte se tih promijena koje dolazi unutar vas. U početku će izgledati čudno i nepoznato, pa čak i neprijatno, ali to je za vaše dobro. Zbacite svoju “staru kožu” sa uživanjem i uživajte u preporodu koji vam se desio!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com