OVI PODGORIČANI DANAS BEZ STRUJE - Volim Podgoricu

OVI PODGORIČANI DANAS BEZ STRUJE

Nova elektronska brojila, od ponedjeljka 20. februara do petka 24. februara, biće ugrađivana na sljedećim lokacijama:

 

Bar 20.02-24.02

– Polje

– Čeluga

– Miljanov most

 

Herceg Novi 20.02-24.02

– Kumbor 2

– Kampovi „Boka“, „Jadran“, „Dunav“, „Galeb“, „Bosna“ i „Šumadija“

U toku radova na ugradnji novih brojila, u zavisnosti od preciziranog dana ugradnje o kojem se potrošači mogu interesovati od ekipa na terenu, objekti u kojima se vrši ugradnja, biće bez napajanja ktričnom energijom od 08 do 18 sati. Detaljnije informacije potrošači mogu dobiti putem call centra, na broj telefona 19100.

 

Podgorica

– Zbog planiranih radova  u trafostanici Blok 30/2, u utorak 21. februara, u terminu od 9:30 do 12  sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača koji se napajaju iz ove trafostanice – dio potrošača u ul. 27. Marta.

– Zbog planiranih radova  u trafostanici Studentski centar, u utorak 21. februara, u terminu od 9:30 do 10:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Novi studentski dom.

– Zbog planiranih radova  u trafostanici Tološka šuma, u utorak 21. februara, u terminu od 9 do 15  sati, bez napajanja električnom energijom ostaće  nove zgrade kod Tološke šume u ulici Baku.

– Zbog planiranih radova  u trafostanici Katel, u utorak 21. februara, u terminu od 9 do 15  sati, bez napajanja električnom energijom ostaće zgrada Katela, dio potrošača u ulici Vasa Raičkovića i ulici Svetozara Markovića.

– Zbog planiranih radova  u trafostanici Zetagradnja Siti kvart 2, u utorak 21. februara, u terminu od 9 do 15  sati, bez napajanja električnom energijom ostaće zgrade Zetagradnje u Siti kvartu.

Cetinje

Zbog planiranih radova na dalekovodu Lovćen, u utorak 21. februara, u terminu od 10 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Paprati, Gornič, Bjeloši, Duge Njive, Presjeka, Ivanova Korita, Bostur, Dolovi i Lovćen.

Nikšić

Zbog planiranih radova na niskonaponskoj mreži, u utorak 21. februara, u terminu od 9 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači iz ul. Novaka Ramova (uži centrar grada) kao i potrošači sa područja Dragovoljića, Oraha i Zagrada.

Berane

Zbog planiranih radova na dalekovodu Polica, u utorak 21. februara, u terminu od 10 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Goražde, Babino, Dragosava, Zagrađe i Vodovod Polica.

Pljevlja 

– Zbog planiranih radova na niskonaponskoj mreži, u utorak 21. februara, u terminu od 10 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja sela Hoćevina.

– Zbog planiranih radova na dalekovodu, u utorak 21. februara, u terminu od 10 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja sela Orlja.

Ulcinj

Zbog planiranih radova na dalekovodu Mavrijan-Kruče, u utorak 21. februara, u terminu od 9 do 15:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Kruče i Krute.

Kotor

Zbog planiranih radova na dalekovodu Krivošije, u utorak 21. februara, u terminu od 8 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Krivošija.

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.

1 komentar

  1. A lot of thanks for your own work on this web page. My niece enjoys setting aside time for investigation and it’s easy to see why. Most of us notice all about the lively ways you offer rewarding solutions via this web site and cause contribution from visitors on the point then our own princess is without a doubt learning a great deal. Enjoy the remaining portion of the new year. You are always conducting a really good job.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com