PODGORICA: NESTAO PETNAESTOGODIŠNJI DJEČAK - Volim Podgoricu

PODGORICA: NESTAO PETNAESTOGODIŠNJI DJEČAK

Petnaestogodišnji Aron Ahmetović nestao je juče u Podgorici, javlja portal RTCG.

Njegova majka, Jelica, navela je u prijavi policiji da je Aron posljednji put viđen juče oko 12 sati kada je otišao iz porodične kuče u ulici Spasa Nikolića.

PODGORICA: Dječak je pronađen

Aron je dijete s posebnim potrebama.

Aron je visok oko 170 centimetara, ošišan je do glave, a u vrijeme nestanka imao je crnu duksericu s kragnom, maskirne pantalone i sive patike.

Porodica apeluje da u slučaju da neko vidi nestalog dječaka pozove policiju na 122, ili da se javi na broj 068 559 263.

Iz policije su kazali da rade na pronalasku Arona.

“Majka dječaka je danas, oko 2,20 časova, došla u CB Podgorica i prijavila da se Aron dan ranije nije vrato kući nakon što je oko 12 časova izašao iz porodične kuće u Staroj varoši u Podgorici. Službenici CB Podgorica su, budući da je riječ o maloljetnom licu, odmah preduzeli aktivnosti na pronalasku ovog dječaka. Pretražuje se teren, između ostalog i mjesta gdje se dječak kretao ili gdje bi se mogao kretati. Obavljeno je više razgovora sa licima koja su bila u kontaktu sa dječakom.Policija je u kontaktu sa Aronovom porodicom”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Policija je pozvala građane da ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o tome gdje se dječak nalazi ili ukoliko je neko zapazio dječaka koji bio mogao da odgovara Aronovom opisu da se obrate policiji na besplatni policijski broj 122.

“Identitet maloljetnog lica, odnosno njegovo ime i prezime, objavljujemo radi njegovog lakšeg pronalaska, imajuću u vidu i činjenicu da je identitet u medijima već objavila i porodica dječaka”, zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

2 komentara

  1. It’s actually a nice and useful piece of info. I am happy that you just shared this helpful information with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

  2. Youre so cool! I dont suppose Ive learn anything like this before. So good to find any individual with some original thoughts on this subject. realy thanks for starting this up. this web site is one thing that’s needed on the web, someone with just a little originality. helpful job for bringing something new to the internet!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com