PODGORICA: Pronađen petnaestogodišnji dječak - Volim Podgoricu

PODGORICA: Pronađen petnaestogodišnji dječak

Petnaestogodišnji dječak Aron Ahmetović, za kojim je policija tragala od ranih jutarnjih sati, pronađen je u blizini Gintaša u Podgorici.

Majka dječaka je jutros, oko dva sata i 20 minuta, podgoričkoj policiji prijavila da je Aron u ponedjeljak oko podneva izašao iz porodične kuće u Staroj varoši i da se još nije vratio.

Policija je, kako se navodi, intenzivno tragala za dječakom, odmah po prijavi.

“Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su, budući da je riječ o maloljetnom licu, odmah, dakle bez odlaganja, preduzeli aktivnosti na pronalasku ovog dječaka. Pretraživali su teren, između ostalog i mjesta gdje se dječak kretao ili gdje bi se mogao kretati. Obavljeno je više razgovora sa licima koja su bila u kontaktu sa dječakom“, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako se dodaje, službenici podgoričkog Centra bezbjednosti preduzeće sve zakonom propisane aktivnosti kako bi se ispitale sve pojedinosti koje su dovele do udaljenja Arona od kuće.

(Vijesti)

1 komentar

  1. Oh my goodness! an amazing article dude. Thank you Nevertheless I”m experiencing challenge with ur rss . Don’t know why Unable to subscribe to it. Is there anybody getting equivalent rss downside? Anyone who is aware of kindly respond. Thnkx

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com