SORAJA PRIJETI MILICI DABOVIĆ! (VIDEO) - Volim Podgoricu

SORAJA PRIJETI MILICI DABOVIĆ! (VIDEO)

Starleta Soraja Vučelić, koja je navodno kao razlog zbog kojeg su raskinuli Milica Dabović i njen dečko Simon, koji ju je pretukao, sada najavljuje da će – tužiti Milicu!

Nekadašnji hrvatski sportista je uslikan u noćnom provodu sa Sorajom Vučelić, što je Dabovićeva prokomentarisala medijima: “Nije blesav da ide s konja na magarca”.

PRETUČENA MILICA DABOVIĆ: Bivši dečko pokušao da zadavi košarkašicu, policija ga traži!

DETALJI RASKIDA: Da li je Soraja PREOTELA Simona od Milice?

Loši odnosi Simona i nekadašnje reprezentativke Srbije su kulminirali, nakon čega je reagovala i policija.

Simon je završio na ispitivanju u policiji, a sada njegova prijateljica Soraja kaže da je on njen drug i da ne sumnja u njegovu iskrenost. “Nju, ne bih komentarisala”, rekla je Soraja, ali onda ipak rekla sledeće:

“Drug mi je, da mi je nešto više, da imamo ljubavnu vezu, pokušala bih barem da sakrijem. Mi stalno ističemo da smo drugari, zašto je to tako teško povjerovati”, rekla je Soraja, a onda prozvala Milicu Dabović:

Vidim da je gospođa na ivici nervnog sloma, daje neke izjave o meni i iznosi klevete, tako da će vrlo brzo biti tužena. Ovo je crveni karton. Muka mi je više od tih ljudi i pojava koji znaju da će dobiti naslovnu stranu ako spomenu Soraju Vučelić”, rekla je Ekskluzivu na ružičastoj televiziji i dodala:

“Simon je dao izjavu jednom dnevnom listu, pošto je ona pričala umjesto njega, on se postavio kao zaštitnik i rekao da smo drugari i da ima lijepo mišljenje o meni. On je rekao i da sam lijepa i da bi bio sa mnom u vezi, i tako neke stvari koje su vjerovatno dovele do ovog danas”, rekla je Soraja, a na pitanje da li vjeruje da je Simon pretukao Milicu rekla:

“Četiri godine se družimo, uvijek se ponašao zaštitnički, u njegovu iskrenost ne sumnjam, nju ne bih komentarisala dalje. Te ostavljene žene su kao žrtve. Voljela bih da postoji zakon koji bi štitio te ljude koji proglašavaju ljude nasilnicima. Tako skrnave prave žrtve nasilja kojima zaista treba pomoć, a niko im ne vjeruje. Ne podržavam nasilje, ne govorim konkretno o ovom slučaju, ali žalosno je kako postanu žrtve zlostavljanja preko noći. Kad te neko prvi put napusti, odmah si žrtva!”.

Pogledajte video:

Izvor: YouTube

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com