“Voljela sam ga SVIM BIĆEM, a on se pretvorio u ZVIJER!” - Volim Podgoricu

“Voljela sam ga SVIM BIĆEM, a on se pretvorio u ZVIJER!”

Proslavljena košarkašica Milica Dabović, nakon fizičkog nasilja koje je pretrpjela od svog dečka Šimeta Šikilića Simona, preživljava neke od najgorih momenata u svom životu…

Pod budnim je okom javnosti, saslušavana u tužilaštvu i živi sa konstantnim strahom da će je nasilnik ponovo napasti.

PRETUČENA MILICA DABOVIĆ: Bivši dečko pokušao da zadavi košarkašicu, policija ga traži!

MILICA OTKRILA DETALJE NASILJA: Malo me DAVIO, malo ŠAMARAO

NASILNIKU SU SMIJEŠNE MILIČINE MODRICE: Pogledajte šta je rekao posle puštanja na slobodu!

Ipak, ona je našla hrabrosti da se na Instagramu obrati svima koji je podržavaju, kao i da pokaže modrice na vratu.

Njena prva fotografija nakon dobijenih batina izazvala je dosta pažnje, a ona sama kaže da još nije svjesna šta joj se sve dogodilo i uporno ponavlja da ne može da vjeruje da joj se život za tren pretvorio u noćnu moru.

– U šoku sam zbog svega što mi se dogodilo! Boli me duša, srce i tijelo što je čovjek kojeg sam voljela svim svojim bićem digao ruku na mene.

Foto: informer.rs

Sanjala sam o našem vjenčanju, željela sam da mu rodim djecu, a doživela sam da me udara i davi zbog djevojke koja ima tarifu. Svađali smo se, smetalo mi je što od mene pravi budalu, što priča sve najgore o Soraji, naziva je kurvom, a onda izlazi sa njom i druži se.

Naravno da sam mu to zamjerila i tada je pobjesnio, pretvorio se u zvijer. Bila sam jako uplašena, i sada ga se plašim, ali nisam dozvolila strahu da me paralizuje – slomljeno, ali odlučno priča košarkašica za Informer.

Foto: Twitter/Simon_0310

Kako kaže, nije se dvoumila da li da ga prijavi policiji.

Želim da im budem primer, želim da im dam snagu. Tek sada, kada sam i sama postala žrtva nekog ko je spreman da umlati nemoćnu ženu, shvatam koliko je hrabrosti potrebno da se ode kod ljekara, u policiju i da se kaže: “Mene je dečko tukao, treba mi pomoć” – pokušavajući da zaustavi suze govori Milica.

(Telegraf)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com