OVI PODGORIČANI DANAS BEZ STRUJE - Volim Podgoricu

OVI PODGORIČANI DANAS BEZ STRUJE

Podgorica

– Zbog planiranih radova u trafostanici Samacki hotel , u srijedu 22. februara, u terminu od 9:30 do 12  sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača iz ulice 27.  Mart (zgrada Pamučnog i naselje oko nje).

– Zbog planiranih radova u trafostanici Čelebić Stari Aerodrom, u srijedu 22. februara, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće zgrada Čelebić na Bulevaru Pera Ćetkovića kao i Vojna zgrada iza nje.

– Zbog planiranih radova u trafostanici Škola Zlatica, u srijedu 22. februara, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće OŠ Dragiša Ivanović na Zlatici i dio naselja oko nje.

– Zbog planiranih radova u trafostanici Dispečerski centar, u srijedu 22. februara, u terminu od 11 do 13 sati, bez napajanja električnom energijom  ostaće Nacionalni dispečerski centar u Moskovskoj ulici.

– Zbog planiranih radova u trafostanici Vojislavljevića, u srijedu 22. februara, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom  ostaće potrošači u ulici Vojislavljevića.

– Zbog planiranih radova u trafostanici Zelenika 2, u srijedu 22. februara, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom  ostaće potrošači u ul. AVNOJ-a, Manastirska ulica i dio ul. Ruža.

– Zbog planiranih radova u trafostanici Donji Kokoti 1, u srijedu 22. februara, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom  ostaće potrošači dijela Donjih Kokota

– Zbog planiranih radova  na dalekovodu Podgorica, u srijedu 22. februara, u terminu od 8 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom  ostaće potrošači sa područja Velje Brdo i Donje Šume.

Cetinje

Zbog planiranih radova  na dalekovodu Turska ambasada-ogranak Vrela, u srijedu 22. februara, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom  ostaće potrošači sa područja Zagrablje, Romi, Kasomi, Konak, Očinići, Ugnji, Vrela, Obzovica, Pačarađe, Gluhi Do i Prekornica.

Nikšić

– Zbog planiranih radova u trafostanici Koni, u srijedu 22. februara, u terminu od 10 do 12 sati, bez napajanja električnom energijom  ostaće potrošači naselja pod Trebjesom.

– Zbog planiranih radova  na niskonaponskoj mreži, u srijedu 22. februara, u terminu od 9 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom  ostaće potrošači sa područja Dragovoljica i Dabovica.

Pljevlja

Zbog planiranih radova  na niskonaponskoj mreži , u srijedu 22. februara, u terminu od 10  do 16  sati, bez napajanja električnom energijom  ostaće potrošači sa područja sela Ljuća, Vrbica, Brvenica.

Andrijevica

– Zbog planiranih radova  na niskonaponskoj mreži Kralje, u srijedu 22. februara, u terminu od 9:30 do 15:30 sati, bez napajanja električnom energijom  ostaće potrošači koji se napajaju sa ove mreže.

– Zbog planiranih radova  na niskonaponskoj mreži Sjenožeta, u srijedu 22. februara, u terminu od 9:30 do 15:30 sati, bez napajanja električnom energijom  ostaće potrošači koji se napajaju sa ove mreže.

Ulcinj

– Zbog planiranih radova  na niskonaponskoj mreži Gač , u srijedu 22. februara, u terminu od 10 do 15:30 sati, bez napajanja električnom energijom  ostaće potrošači sa područja Gač.

– Zbog planiranih radova  na dalekovodu Mavrijan-Kruče , u srijedu 22. februara, u terminu od 9 do 10 sati, bez napajanja električnom energijom  ostaće potrošači sa područja Kruče i Krute.

 

 

Tivat

Zbog planiranih radova  u trafostanici 35/10 KV Tivat, u srijedu 22. februara, u terminu od 11:30 do 16 sati, dolaziće do povremenih prekida u napajanju električnom energijom na području od Lepetana do Gradiošnice.

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com