UHAPŠEN MLADIĆ (31) - Volim Podgoricu

UHAPŠEN MLADIĆ (31)

Budvanska policija je na Jadranskom putu u Budvi uhapsila S.Đ (31) iz Smedereva, kod kojeg je pronašla i zaplijenila 110 grama marihuane, koja je, kako se sumnja, namjenjena uličnoj prodaji.

„Službenici policije su izvršili pretres vozila koje koristi S.Đ. i ovom prilikom su kod njega pronašli i zaplijenili dva zamotuljka biljne materije tamno zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana ukupne mase 27,6 grama. Pretreson vozila pronađeno je još 82,4 grama iste biljne materije koja je, kako se sumnja, bila namijenjena tzv. uličnoj prodaji“, saopšteno je iz UP.

Policajci sumnjaju da se osumnjičeni duže vrijeme bavio uličnom prodajom droge na teritoriji Budve. On je,kako dodaju, drogu nabavljao od druge osobe, prepakivao u manja pakovanja i prodavao.

S.Đ. je po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici lišen slobode i on će tom tužiocu biti priveden na dalju nadležnost uz krivičnu prijavu, zbog osnovane sumnje da je neeovlašćeno  proizvodio, držao i stavljao u promet opojne droge.

Zaplijenjena droga biće upućena Forenzičkom centru radi vještačenja.

(Cdm)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com