UBISTVO NA TUŠKOM PUTU: “To je bio prvi put da ga vidim i žao mi je zbog svega, radije bih da sam ja poginuo” - Volim Podgoricu

UBISTVO NA TUŠKOM PUTU: “To je bio prvi put da ga vidim i žao mi je zbog svega, radije bih da sam ja poginuo”

Braća Zoran (38) i Zdravko Radulović (35) i njihov ujak Danilo Jovanović (65) našli su se juče na optuženičkoj klupi Višeg suda u Podgorici zbog ubistva sugrađanina Zorana Boljevića 25. maja u lokalu “Laganini” na tuškom putu u Podgorici, pišu Dnevne novine.

 

Zoran Radulović je u sudnici kazao da je sa oštećenim postigao dogovor da posreduju u nabavci vina iz AD “Plantaže” Boljevićevom prijatelju koji je bio vlasnik restorana u Poljskoj. Kako bi realizovali taj posao, on je pozajmio Boljeviću prvo 18.000 eura koje je i sam pozajmio, a potom i još 4.000 eura, ali do realizacije posla nije dolazilo. Poslije nekog vremena, kako je naveo, ponovo su stupili u kontakt sa Boljevićem, kako bi mu oštećeni vratio dio novca.

“Boljević me je tog dana zvao da dođem u lokal u zgradi Zetagradnje. Ja i brat smo krenuli kod majke na ručak i tu smo sreli ujaka koji nam je rekao da će da ide s nama. Objasnio sam im da treba da se vidim sa Boljevićem, da me sačekaju u autu, a da ću ja izaći na kratko… Kad sam mu prišao, rukovali smo se i u tom trenutku sam vidio pištolj za pasom. Rekao mi je naređivačkim tonom – ‘Sjedi tu’ i bilo mi jesno da nema dobre namjere. Krenuo sam tada čašom ka njemu. On je krenuo da vadi pištolj i došlo je do otimanja, jer sam ja pokušao da mu ga otmem, ali u tome nijesam uspio. Držao je pištolj ka meni. U jednom momentu sam primijetio i svog brata, čuo sam jedan pucanj, a onda i drugi, blizu moje glave. Potom smo pali na pod, nastavili smo da se otimamo oko pištolja, a potom sam čuo i treći pucanj. Nijesam znao jesam li ja pogođen ili brat koji je krvario. Vidio sam u tom trenutku ruku i pištolj iznad mene, a onda je sve utihnulo”, kazao je okrivljeni. I Zoranov brat Zdravko Radulović je ispričao da se na licu mjesta zatekao slučajno i da nije imao namjeru namjeru da udari Boljevića, već samo da ih razdvoji.

Jovanović: Ponovo sam pucao, nijesam nišanio

Njihov ujak Danilo Jovanović koji je, prema navodima optužnice, potegao obarač, kaže da je bio u kolima kada je čuo pucanj.

“Izašao sam iz kola i otišao do terase gdje sam zatekao Zdravka oblivenog krvlju. Vidio sam momka kog prvi put vidim koji se oko pištolja rve sa Zoranom. Ja sam tada repetirao oružje i kazao ‘baci pitolj’, a kako ovaj nije htio, ja sam potom pucao. Nijesam htio da ga ubijem, jer da jesam, ne bih ga promašio. Nakon toga ponovo nastavljaju rvanje i ja sam ponovo pucao, nijesam nišanio. Tako se sve i završilo. To je bio prvi put da ga vidim i žao mi je zbog svega, radije bih da sam ja poginuo”, ispričao je okrivljeni.

22 komentara

  1. You were so fortunate to have had him. I feel fortunate to have spent time with him. He was the only person I've ever called “Daddy” ( I called my own father “R.T.”) and Mr. Wells went along with that appellation from a friend of his beloved “El.” I think of his sayings often–just the other day I was preparing for war in time of peace–something I have only recently learned to do in the context in which he meant it. A lovely, well-deserved tribute.

  2. you’re really a good website owner. The site loading pace is incredible. It seems that you’re doing just about any unique trick. In addition, The contents are masterwork. you get performed an outstanding job in this matter!

  3. You tell such funny stories, LOL!!!! But what I really want to know is did she win anything??? If she did than you should get half for all the hard labor, LOL!!! I love this card, I want to make one like it, hint, hint!!! Have a great night!!:o)P.S. thanks for the special delievery this morning :o)

  4. You’ve been eating well and if you have never been before this first plan on testosterone therapy and exercising from commencement, you’ll certainly surprise yourself at the amount of transformation you’ll have experienced by then.

  5. your holiday product reviews time them to post when your readers can still take advantage of them. Zippy Sandler The Review Broads An Interview Zippy is funny, in fact hilarious at times, but that doesn’t mean she isn’t knowledgeable about

  6. You’ve been eating well and if you have never been before this first plan on testosterone therapy and exercising from commencement, you’ll certainly surprise yourself at the amount of transformation you’ll have experienced by then.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com