Hedlajner Sea Dancea osvaja vrhove top-lista - Volim Podgoricu

Hedlajner Sea Dancea osvaja vrhove top-lista

Karte za Sea Dance festival, koji se na plaži Jaz održava od 13. do 15. jula, mogu se kupiti po promotivnoj cijeni od 24.99 eura do srijede, 1. marta, kazali su iz organizacije.

“Zbog velikog interesovanja, zalihe organičene količine ulaznica po promotivnoj cijeni su gotovo na izmaku i moguće ih je kupiti po ovoj cijeni do srijede, ukoliko ne budu rasprodate”, piše u saopštenju.

“Ovo je cijena sa čak 65 odsto popusta u odnosu na finalnu i dostupna je samo građanima Crne Gore sa dokazom o državljanstvu (lična karta ili pasoš)”, dodali su iz organizacije.

Ulaznice se prodaju u mreži Gigstix Montenegro na 54 prodajna objekta “Tobacco S Press” u 23 grada Crne Gore, a spisak objekata može se naći na zvaničnom sajtu festivala seadancefestival.me.

U međuvremenu, hedlajner ovogodišnjeg Sea Dance festivala, Šon Pol, nakon prošlogodišnjeg dueta “Cheap Thrills” sa pjevačicom Siom, nastavlja dominaciju muzičkim top-listama sa hitom “Rockabye”.

Nakon čak 18 sedmica od kad se prvi put našala na top- listama, ova pjesma se i dalje nalazi među top 20 najboljih singlova.

Numera je postigla i rekord na UK top-listama – našavši se uzastono devet nedjelja na poziciji broj 1.

“Mnogo mi se svidjela pjesma kada sam je prvi put čuo, ali nijesam očekivao ovakav uspjeh”, istakao je u jednom od svojih intervjua Šon Pol.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com