Ko je za vas najzgodniji crnogorski pjevač (FOTO) - Volim Podgoricu

Ko je za vas najzgodniji crnogorski pjevač (FOTO)

Koliko god da uživate u njihovoj muzici, priznajte, dobro ste obratili pažnju i na njihov fizički izgled.

A to je jednostavno prirodan slijed stvari.

Kako javne ličnosti, pjevači između ostalog moraju biti svjesni da publika, u ovom slučaju žene, veliku pažnju pridaju i njihovom fizičkom izgledu.

To je slučaj i sa crnogorskim muzičarima, kojima dame ne mogu da odole.

Ovo su samo neki od njih…

BANE NEDOVIĆ

Nekadašnji član grupe „No name“ a danas uspješan solo pjevač, Bane je uvijek bio na „meti“ dama. Stoga, nježniji pol je redovna publika na njegovim nastupima – očigledno ne mogu da mu odole. Bane je prošle godine stao na „ludi kamen“.

Foto: pinkm.me

BOJAN DELIĆ

Još jedan dobro poznati crnogorski pjevač je i Bojan Delić. Dugi niz godina je prisutan na muzičkoj sceni, a dame nesumnjivo ne mogu da ostanu imune ne njegov fizički izgled, koji u kombinaciji sa specifičnim glasom, zaista osvaja. Bojan je oženjen i ima dvoje djece.

Foto: Bojan Delic/Facebook

STEVAN FADDY

I on je zasigurno još jedan miljenik dama. Pjevač sjajnih vokalnih mogućnosti, Stevan je svoj talenat potvrdio kroz razna takmičenja, a imao je čast i da Crnu Goru predstavlja na Evroviziji. Nakon male pauze, ponovo radi punom parom i stvara novu muziku. Oženjen je i ima ćerku.

Foto: Stevan Faddy/Facebook

STEFAN FILIPOVIĆ

Stefana svi dobro znaju, jer je još kao dijete nastupajući na festivalima, imao brojne hitove koji se i danas pjevuše. I on je predstavljao našu zemlju na Evroviziji. Visok i markantan, kod dama sigurno ne može ostati neprimijećen.

Foto: Stefan Filipović/Facebook

SERGEJ ĆETKOVIĆ

Svojim baladama inspiriše ljubavne parove, koji ne oklijevaju da upravo na njegovim koncertima zaprose svoje djevojke. Šarmantan, duhovit, Sergej iznova i iznova oduševljava svoju publiku, posebno njen ženski dio. Sergej već godinama uživa u braku sa suprugom Kristinom, sa kojom ima dvije ćerke.

Foto: svet.rs

VANJA RADOVANOVIĆ

Ovaj mladi Nikšićanin pored muzike koje stvara, dame je osvojio i svojim fizičkim izgledom. Orignialne modne kombinacije u saglasju sa samopouzdanjem kojim zrači, nešto je što žene nesumnjivo vole i uvijek primijete.

Foto: wikimedia.org

BOJAN MAROVIĆ

Od pojavljivanja na festivalu Sunčane skale i pobjede, Bojan je odmah „ukrao“ ženska srca. Godinama je samo sticao sve više obožavateljki, koje pomno prate svaki njegov korak i dan danas.

Foto: Twitter 

PETAR TOŠIĆ

Jedan od pjevača čije vrijeme tek dolazi, član je grupe „Highway“, koja nas je prošle godine predstavljala na Evroviziji u Švedskoj. Petar je glavni pjevač u pomenutoj grupi, i momak koji je već stekao horde obožavateljki, posebno na društvenim mrežama.

Foto:  petar_tosic/Instagram

DADO POLUMENTA

Šarmantan i svoj, Dado je već godinama na muzičkoj sceni, i jedan od miljenika dama. Prepoznat je kao neko ko veoma vodi racuna o svom izgledu i uvijek je u top formi, jer je kao poznata ličnost stalno na udaru paparaca.

Foto: srbijadanas.com

Koji od ovih pjevača je vaš favorit, koga biste dodali na listu?

(Kolektiv.me)

2 komentara

  1. Hmm it appears like your website ate my first comment (it was extremely long) so I guess I'll just sum it up what I submitted and say, I'm thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog writer but I'm still new to everything. Do you have any tips for beginner blog writers? I'd certainly appreciate it.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com