OVI PODGORIANI DANAS BEZ STRUJE - Volim Podgoricu

OVI PODGORIANI DANAS BEZ STRUJE

Nova elektronska brojila, od ponedjeljka 27. februara do petka 03. marta, biće ugrađivana na sljedećim lokacijama:

Podgorica 28.02 – 02.03

– Zeta

Podgorica 02.02 – 03.03

– Balabani

– Golubovci

Herceg Novi 27.02 – 03.03

– Bijela

U toku radova na ugradnji novih brojila, u zavisnosti od preciziranog dana ugradnje o kojem se potrošači mogu interesovati od ekipa na terenu, objekti u kojima se vrši ugradnja, biće bez napajanja ktričnom energijom od 08 do 18 sati. Detaljnije informacije potrošači mogu dobiti putem call centra, na broj telefona 19100.

 

Podgorica

– Zbog planiranih radova u trafostanici Blok 8, u utorak 28. februara, u terminu od 9 do 12 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće zgrada u ulici Bratstva i jedinstva preko puta bivšeg Doma JNA.

 

– Zbog planiranih radova na dalekovodu Vazdušni tuzi – ogranak Omerbožovići, u utorak 28. februara, u terminu od 9 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće područja Dinoša, Selište, Prifte, Pikalje, Tergija, dio oko Cijevne, Stanaj Adžaj i Ljuljanovići.

Pljevlja

Zbog planiranih radova na niskonaponskoj mreži, u utorak 28. februara, u terminu od 10 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Zabrnjica, Lađana i naselje Židovići.

Plav

Zbog planiranih radova na dalekovodu Đurička Rijeka – Hoti, u utorak 28. februara, u terminu od 9 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće seoska područja Jesenice i Hoti.

Ulcinj

– Zbog planiranih radova na dalekovodu 35KV Kodre-Vladimir, u utorak 28. februara, u terminu od 9 do 17 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće kompletno područje Vladimira sa okolnim selima.

 

– Zbog planiranih radova na niskonaponskoj mreži Kruče uvala, u utorak 28. februara, u terminu od 9 do 15:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači naselja Kruče uvala.

 

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com