UŽAS U BARU: U sudaru voza i automobila poginulo dijete - Volim Podgoricu

UŽAS U BARU: U sudaru voza i automobila poginulo dijete

Trogodišnje dijete poginulo je danas oko 15:25 na pružnom prelazu u naselju Ilino u Baru kada je voz udario u automobil,  javljeno je iz policije,

Vijesti pišu da je do sudara došlo kada je lokalni putnički voz udario automobil u kojem su bili žena starosti između 20 i 30 godina i dijete.

Dijete je  u nesvjesnom stanju prebačeno u barsku bolnicu, gdje ljekari nijesu uspjeli da ga otrgnu od smrti. Majka djeteta je povrijeđena i u stanju teškog šoka.

Foto Radomir Petrić/Vijesti

 

Tragedija se dogodila kada je lokalni voz na liniji Podgorica-Bar udario u automobil koje se nalazilo na pružnom prelazu, guralo ga skoro pedesetak metara i tom prilikom uništio metalnu konstrukciju stajališta. Deformisano vozilo je potom odbačeno sa lijeve strane pruge, gledajući ka barskoj stanici.

“Samo sam čuo žestok prasak, okrenuo se i vidio kako voz gura auto koji je potom sa pruge pao u kanal pun vode pored pruge. Ljudi su počeli da pritrčavaju, izvukli su prvo okrvavljenu ženu, koja je sve vrijeme vikala”Dijete, dijete”, a onda su iz olupine izvukli i dijete. Odmah su ih unijeli u prvi automobile koji je naišao i poveli u bolnicu”, rekao je “Vijestima” jedan od mještana Ilina koji se u tom trenutku zadesio kod stajališta.

Na licu mjesta su istražni organi i uviđaj je u toku. Ovaj pružni prelaz je odavno jedna od najcrnjih tačaka na crnogorskim prugama, bez rampe, sa svjetlosno zvučnom signalizacijom.

1 komentar

  1. These moles may possibly be irregular in dimensions and color and this can be what makes them such a wellness threat. For those who have been born with this particular problem you may also be much more probably to develop Melanoma and so you may should consider the necessary precautions with regards to protecting your pores and skin along with your health.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com