Mladi DPS-a Podgorice uručili pomoć čika Beću - Volim Podgoricu

Mladi DPS-a Podgorice uručili pomoć čika Beću

Savjet  mladih DPS Glavnog grada Podgorice danas je u Podgorici uručio humanitnu pomoć Slobodanu Došljaku – Beću,  sugrađaninu i pjesniku za djecu i mlade, za čiji težak način života su čuli u nedavnim medijskim objavama. Organ Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Glavnog grada, “Inicijativa” je akcijom solidarnosti svih članova najmlađeg dijela naše partije prikupio novčanu pomoć u iznosu od 610 eura i hrane i životnih namirnica u iznosu od 200 eura i danas je uručio omiljenom sugrađaninu najmlađih.

Displaying SM DPS PG humanitarna akcija za Beca Dosljaka 02 03 2017 2.jpg

„Ako je tačno da je dječiji život poput komada papira na koji svako stavlja bilješku, onda je zasigurno tačno da je naš Bećo zapisao najdivnije emocije među koricama svakog djeteta. Bećova posvećenost da, uvijek istim nadahnućem, puni radošću i divnim stihovima dječija srca preko 4 decenije, obavezuje nas da uzvratimo ljubav Beću kada je najpotrebnije“, kazali su u Savjetu mladih DPS Glavnog grada Podgorice.

Displaying SM DPS PG humanitarna akcija za Beca Dosljaka 02 03 2017 3.jpg

Ovim naporom želimo, ne samo pomoći Beću, već apelovati na sve ljude dobre volje i dječijeg srca, da daju svoj doprinos i pomognu čovjeku koji je posvetio svoj život dječijem osmijehu, nikad ne izgubivši dijete u sebi“, dodaju u Savjetu mladih DPS Podgorice

Čika Bećova priča je sve dirnula, evo kako možete pomoći!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com