SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA ZLATICI: “Popio jedno ili dva piva” pa vozio 114 km/h - Volim Podgoricu

SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA ZLATICI: “Popio jedno ili dva piva” pa vozio 114 km/h

Pavle Pejić (24) priznao je da je kriv za saobraćajnu nesreću i rekao da mnogo žali zbog smrti Maše Tomović (19), koja je poginula u udesu 23. novembra 2014. u naselju Zlatica u Podgorici.

U tom slučaju optužen je i Mensur Nuhodžić (19) koji je upravljao “golfom” u kojem je stradala djevojka bila suvozač.

Nuhodžić je juče pred sudijom Predragom Tabašem u podgoričkom Višem sudu kazao “da se ne osjeća krivim za udes, ali da jako žali zbog tragedije”…

“Osjećam se krivim za ovo što se desilo, ali mi namjera nije bila da dođe do svega toga”, kazao je Pejić.

Pojasnio je da je prije nesreće vozilom “BMW” otišao po drugove Miloša Rašovića i Marka Vlahovića, nakon čega su se iz naselja Zlatica uputili ka centru.

“Išli smo ka gradu brzinom većom od dozvoljene. Kada sam se primakao raskrsnici, odjednom se ovo drugo vozilo stvorilo ispred mene. Pokušao sam da ih izbjegnem ali nijesam uspio”, kazao je Pejić.

Na pitanje advokata Željka Jočića, priznao je da je prije izlaska iz kuće te noći “ popio  jedno ili dva piva”.

Nuhodžić je rekao da mu je žao što je njegova najbolja drugarica poginula.

“Volio bih da se to meni desilo, a ne njoj”, kazao je Nuhodžić.

Prema navodima optužnice, Pejić i Nuhodžić se terete da se nijesu pridržavali saobraćajnih propisa, čime su 23. novembra 2014. godine na raskrsnici ulica Franca Rozmana i Nikole Tesle izazvali nesreću sa smrtnom posljedicom. Pejić je vozeći brzinom većom od dozvoljene, odnosno ne manjom od 114 kilometara na čas, učinio da dođe do sudara vozila. Nuhodžić se tereti da je prilikom skretanja ulijevo na raskrsnici nije propustio Pejića, koji je nailazio iz suprotnog smjera.

Suđenje se nastavlja 26. aprila.

(Vijesti)

4 komentara

  1. Thanks for the writeup. I definitely agree with what you are saying. I have been talking about this subject a lot lately with my father so hopefully this will get him to see my point of view. Fingers crossed!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com