AKCIJA POLICIJE: UHAPŠENI PODGORIČANI - Volim Podgoricu

AKCIJA POLICIJE: UHAPŠENI PODGORIČANI

Podgoričani R.N. i V.D. uhapšeni su juče zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije.

“Policija je u dvije odvojene aktivnosti zaplijenila oko 70 grama heroina, dva pakovanja kokaina manje koliačine, pakovanje opojne droge marihuane i 400 grama nepoznate supstance, kao i oko kilogram marihuane. Uhapšeni su R.N (50) iz Podgorice i V.D. (42) iz Podgorice, zbog osnovane sumnje da su počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga”, sauopšteno je iz Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da je policija juče izvršila pregled R.N.

“Pronađena su dva pakovanja praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga heroin ukupne težine oko 50 grama. Policajci su pretresli i stan koji koristi R.N. Tom prilikom je zaplijenjeno: dva pakovanja praškaste materije braon boje za koju se sumnja da se radi o opojnoj drogi heroin ukupne težine oko 20 grama, dva pakovanja praškaste materije za koju se sumnja da je kokain, pakovanje biljne materije za koju se sumnja da se radi opojnoj drogi marihuana i oko 400 grama nepoznate supstance, čiji će se sastav naknadno utvrditi vještačenjem. Oduzeta su i dva mobilna telefona koja su, kako se sumnja, korišćena prilikom izvršenja krivičnog djela”, saopšteno je iz Uprave policije.

U saopštenju se navodi da policija sumnja da se R.N. duže vrijeme bavio stavljanjem heroina u tzv. uličnu prodaju na teritoriji Podgorice, koju je, kako se sumnja, nabavljao u većim količinama, prepakivao je u manja pakovanja te je dalje stavljao u promet.

“Osumnjičeni R.N. je po nalogu VDT u Podgorici uhapšen i on je danas, priveden tom tužiocu na dalju nadležnost uz krivičnu prijavu zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga”, kazali su iz Uprave policije.

Iz policije su kazali i da je takođe juče oko 10,30 časova na Graničnom prelazu Željeznička stanica Bijelo Polje u vozu koji saobraća na relaciji Bar-Beograd, izvršen pregled V.D. (41) iz Podgorice i tom prilikom policajci su zaplijenili dva pakovanja biljne materije tamnozelene boje, za koju se sumnja da se radi o opojnoj drogi marihuana ukupne mase 1.037 grama.

“O događaju je obaviješten VDT u Bijelom Polju koji je naložio da se osumnjičeni nakon hapšenja privede na dalju nadležnost, uz krivičnu prijavu zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Zaplijenjena droga, nepoznata supstanca, kao i predmeti iz oba krivična djela biće upućeni Forenzičkom centru radi vještačenja”, piše u saopštenju Uprave policije.

(Vijesti)

1 komentar

  1. An interesting discussion is worth comment. I feel that you must write more on this topic, it won't be a taboo topic but usually persons are not enough to speak on such topics. To the next. Cheers

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com