Mandić i Knežević negirali krivicu pred SDT - Volim Podgoricu

Mandić i Knežević negirali krivicu pred SDT

Jedan od lidera DF-a, Andrija Mandić negirao je krivicu na saslušanju u Specijalnom državnom tužilaštvu, dok je Milan Knežević ponovio da je ovo “politički montiran proces”.

Mandić se sumnjiči da je sa Kneževićem dio organizovane kriminalne grupe koja je na dan izbora pripremala teroristički napad u Crnoj Gori, nasilan upad u Skupštinu, proglašenje izborne pobjede DF-a i hapšenje tadašnjeg premijera Mila Đukanovića.

Mandić je na saslušanje došao bez advokata, i izjavio da mu nije potreban.

Knežević je u Specijalnom tužilaštvu saslušavan skoro dva sata.

Komentarišući odluku ruskog tužilaštva da razmatra mogućnost da pomogne Crnoj Gori u istrazi pokušaja državnog udara kazao da je spreman da Katniću plati avionsku kartu do Rusije jer je siguran da bi Katnić u toj državi “našao dokaze o umiješanosti Mila Đukanovića u stvaranju kriminalne organizacije ne samo za 16. oktobar već za svih ovih 27 godina što je napravio Crnoj Gori”.

“Saopštio sam da sam spreman da odgovaram na svako pitanje tužilaštvba i suda ukoliko budu podigli optućžnicu protiv Mandića i mene, naravno i na piutanja crnogorske javnosti… Nikoga od ljudi koji se dovode u vezu sa državnim udarom ne poznajem, nikada nisam imao bilo kakav kontakt sa njima, što je još jedan dokaz o ostrašćenosti Specijalnog državnog tužilaštva”, rekao je Knežević.

 (Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com