UHAPŠEN: Podgoričanin nije znao da je ukrao 2.500 eura! - Volim Podgoricu

UHAPŠEN: Podgoričanin nije znao da je ukrao 2.500 eura!

Višestruki kradljivac I.R. (33) uhapšen je preksinoć sa ukradenom jaknom, ne znajući da je sa njom odnio i ušteđevinu vlasnika u iznosu od 2.500 eura, saznaju Vikend novine.

I.R. je, kako se sumnja, preksinoć oko 19 časova ušunjao u kuću sugrađanina F.M. u podgoričkom naselju Zagorič, iskoristivši pogodan trenutak – ukrao je jaknu i lap top. Odmah kada je uočio krađu, odnosno primijetio da je neko pobjegao iz njegove kuće, F.M. je uočio i da je žrtva pljačke i o tome odmah obavijestio policiju.

Prema saznanjima VN, policajci su ga veoma brzo locirali i uhapsili, a kod njega je pronađena i jakna sa ušteđevinom, kao i novac iz krađe, koju je izveo dan ranije u istom naselju. Naime, I.R. je na identičan način ušao u kuću M.D. i u njoj uspio da pronađe bankovne kartice sa pin kodovima, te da u veoma kratkom roku sa računa “skine” 320 eura.

VN je rečeno iz policije da su sav novac i drugi predmeti pronađeni i vraćeni vlasnicima, dok je I.R. zadržan u pritvoru. J.M.

(Dnevne novine)

2 komentara

  1. Potpuno netacan clanak! Ukucani su zatekli lopova u kradji, savladali ga i drzal ga dok policija nije stigla. Na sebi je imao otudjenu jaknu sa novcem i nosio zavezljaj sa ukradenom tehnikom. Njegov saucesnik je pobjegao sa lap topom, fotoaparatom i nakitom. Znam ovu familiju. Na pogresne se nameracio a i saucesnik ce brzo dolijati ako ne od policije onda od njih.

  2. What’s Happening i'm new to this, I stumbled upon this I've found It absolutely helpful and it has aided me out loads. I hope to contribute & assist other users like its helped me. Great job.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com