MAJKE PORUČILE: Ne idemo kući, vaspitali smo djecu da mogu da se brinu o sebi - Volim Podgoricu

MAJKE PORUČILE: Ne idemo kući, vaspitali smo djecu da mogu da se brinu o sebi

Nakon što je premijer Duško Marković poručio majkama, koje protestuju ispred Skupštine  da idu kući, članica Koordinacionog odbora majki sa troje i više djece, Željka Savković, poručila je da one neće da idu kući da čuvaju djecu jer su njihova djeca već odrasla.

„Nisam čak ni čitala izjavu (Duška) Markovića ali znam samo jedno – da majke neće da idu kući da čuvaju porodicu jer ne moraju. Mi smo naše porodice podigli, to su odrasla djeca, a neke od majki imaju i unučad. Vaspitali smo našu djecu da mogu da se brinu sama o sebi“, kazala je Savković za CdM.

Korisnice nadoknada  za majke sa troje i više djece već četvrti dan protestuju ispred SKupštine Crne Gore u Podgorici. Kako je kazala Savković, nemaju namjeru da odustanu.

Ona je navela  da će Marković i članovi Vlade morati da se pomire sa tim da će ih svakog dana gledati ispred Skupštine.

„Nema odustajanja. Vi svoj posao radite kako mislite da treba, a mi ćemo naše kako treba. Odustajati nećemo“, poručila je Savković.

Ministarstvo unutrašnjih poslova je korisnicima naknada, koje već četiri dana protestuju ispred parlamenta, odobrilo okupljanje do 7. marta, ali su one podnijele zahtjev da se taj rok produži.

(Cdm)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com