OSTATAK OPOZICIJE ODBIO SASTANAK SA DF-om: Ne znaju šta hoće - Volim Podgoricu

OSTATAK OPOZICIJE ODBIO SASTANAK SA DF-om: Ne znaju šta hoće

Predstavnici tzv. građanske opozicije neće se odazvati na poziv Demokratskog fronta (DF) na razgovore, jer im iz tog političkog saveza nijesu ponudili jasne ciljeve sastanka.

Predsjedništvo Demokratskog fronta pozvalo je prošlog petka  opoziciju  da  tokom ove sedmice organizuju sastanak, kako bi uskladili zajedničke aktivnosti. Sagovornik “Vijesti” iz DF-a kazao je da lideri ostalih partija nijesu ni u neformalnim razgovorima   odgovarali na njihov poziv.

“Čelnici  DF-a nijesu ponudili  konkretna riješenja o kojima bi razgovarali, a sastanci sami po sebi nemaju svrhe. Nakon poziva su uslijedili   nastupi visokih funkcionera DF-a koji su samo unijeli dodatnu zabunu”, kazao je sagovornik “Vijesti” iz tzv. građanske opozicije.

Čelnici DF-a su u pozivu istakali da    sa premijerom Duškom Markovićem i liderom DPS-a Milom Đukanovićem ne treba voditi direktni dijalog, ali da su otvoreni za demokratsko rješenje duboke državne krize. Funkcioneri opozicije posljednji put su se sastali kada je odlučeno da bojkotuju izbore u Nikšiću.

(vijesti)

2 komentara

  1. Које су то издајице сопственог бирачког тијела.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com