SLAVKO KALEZIĆ: “Moje pjevanje će biti veliko IZNENAĐENJE, akcenat je na vokalnim sposbnostima” - Volim Podgoricu

SLAVKO KALEZIĆ: “Moje pjevanje će biti veliko IZNENAĐENJE, akcenat je na vokalnim sposbnostima”

Evrovizijska pjesma sa kojom će crnogorski predstavnik Slavko Kalezić nastupiti u Kijevu završena je nedavno i 10. marta biće promovisana u javnosti.

Kalezić u razgovoru za Pobjedu nije krio oduševljenje postignutim, uz konstataciju da će publika biti prijatno iznenađena- spotom, aranžmanom, energijom pjesme, ali posebno njegovim izvođenjem.

“Već odavno je poznato da je muziku i tekst za pjesmu „Space“ uradio Momčilo Zeković, dok je aranžman i produkciju radio tim na čelu sa Stefanom Orenom. Bili smo u u Švedskoj petnaest dana i prezadovoljni smo postignutim. Zaista je sve prošlo fenomenalno, više od onoga što smo očekivali. Oni su prilično oduševljeni mojim pjevanjem i kako sam odradio svoj dio posla. Za nekoliko dana će biti objavljeno gdje će se desiti prezentacija pjesme”, kazao je Slavko Kalezić.

Spot za pjesmu „Space“ režiraće Dejan Milićević.

“Spot se snima, uskoro će biti završen. Kadrovi su naravno iz naše prelijepe zemlje, a dio je snimljen u studiju. Dejan Milićević će režirati i evrovizijski nastup”, kazao je Kalezić.

Ono što ga posebno raduje je i saradnja sa kreatorkom Marinom Banović-Džuver, koja je zvanična dizajnerka kostima.

“Naša najpoznatija kreatorka uradila je božanstvene kreacije. Na prezentaciji pjesme će biti iznenađenje kako ću ja izgledati. Za dva mjeseca, potrudili smo se da napravimo više od očekivanog. Dali smo sve od sebe da pogoni budu u najvećem kapacitetu i da za kratak period napravimo velike stvari”, istakao je Slavko.

Dodao je da velike nade polaže u svoje vokalne sposobnosti.

“Moje pjevanje će biti veliko iznenađenje. Iako će scenski nastup biti veoma interesantan, akcenat je na vokalnim sposobnostima, jer svakako poznato je da na Evroviziju idu vrhunski pjevači. Takođe, koreografija će biti veoma interesantna, to se još uvijek ,,krčka“. Biće tu i prateći vokali, ali se neće vidjeti na sceni”, rekao je Kalezić.

U narednom periodu očekuju ga gostovanja u Londonu, Amsterdamu, Madridu i Tel Avivu, gdje će promovisati pjesmu „Space“ i Crnu Goru.

“Sve će se dešavati od 1. aprila. Kreće evropska turneja, promocija, pjesme, Crne Gore i mene kao umjetnika. Intereseovanje medija je veliko, kao i organizatora ovog velikog muzičkog događaja. Velika mi je čast da sam pozvan da nastupam i što su ljudi entuzijastični i euforični kada je moje gostovanje u pitanju. Ono što je interesantno je da ću se truditi da budem drugačiji. U Amsterdamu, Tel Avivu i Madridu moji nastupi biće potpuno različiti. To je nešto po čemu sam ja prepoznatljiv, a za njih je veliko iznenađenje. Organizatori su prosto u pozitivnom šoku zbog toga”, zaključio je predstavnik Crne Gore na Eurosongu u Kijevu Slavko Kalezić.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com