ŽIVOTNA DRAMA: Džej na hitnoj operaciji srca! - Volim Podgoricu

ŽIVOTNA DRAMA: Džej na hitnoj operaciji srca!

Legendarnom folkeru je prošle nedelje pozlilo, oa je hitno iz Beograda prebačen u Beč na specijalizovanu kliniku za kardiovaskularne bolesti gdje mu je hitno zakazana operacija srčanih zalizaka.

Porodica je uplašena za Džejov život, a prema njihovim riječima, pjevač uopšte nije svjestan ozbiljnosti sutuacije u kojoj se nalazi.

– U prethodnih nekoliko mjeseci Džej oseća zamor prilikom minimalnog hoda, posebno kada se penje uz stepenice, ali i tokom dužeg stajanja. Drugim riječima, bilo kakve aktivnosti koje su mu do nedavno bile normalne, sada ga umaraju! Međutim, Džej, kao i obično, nije ništa od toga shvatao ozbiljno! Čak ni ubrzan rad srca nije mu bio dovoljan alarm da se obrati ljekarima – rekao je izvor i opisao došlo do ovakvog pjevačevog stanja.

– Prije par nedjelja toliko mu je pozlilo da je djelovalo kao da će umrijeti! Sva sreća, pa su sa njim bile dvije prijateljice koje su ga hitno odvezle u bolnicu! Iz čista mira počeo je da se guši, i to dok je ležao i odmarao se! Suvi kašalj ga je umalo udavio, bilo je jezivo – završava izvor magazina “Star”.

Džeju je već u Beogradu bilo bolje nakon ukazane hitne pomoći, međutim, ljekari su mu skrenuli pažnju da mora ozbiljno da se liječi. Već sjutra je u bečku privatnu kliniku gde su urađene sve analize.

1 komentar

  1. Your style is so unique compared to many other people. Thank you for publishing when you have the opportunity,Guess I will just make this bookmarked.2

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com