PODGORICA: Ošamario tehničara KLINIČKOM “Poubijaću vas sve ako mi što majci bude” - Volim Podgoricu

PODGORICA: Ošamario tehničara KLINIČKOM “Poubijaću vas sve ako mi što majci bude”

Nemile scene desile su se juče oko 14 časova na Stomatološkoj poliklinici Kliničkog centra u Podgorici, kada je sin pacijentkinje, vidno iznerviran zbog gužve u ovoj zdravstvenoj ustanovi ošamario medicinskog tehničara.

To je za CdM potvrdila direktorica Kliničkog centra KCCG Zorica Kovačević.

Ona naglašava da nije istina, kako su prenijeli pojedini mediji, da su u bolnicu ušla tri momka sa pištoljima, već da je njen jedan sin “nasrnuo fizički” na radnika jer mu se jednostavno nije čekalo.

“Pacijentkinja je sa Poliklinike, gdje je bila velika gužva prebačena u Zavod za hitnu. Na Poliklinici već su bili zakazani pregledi nekoliko pacijenata i onda je iznervirani sin počeo da prijeti i viče na radnike ‘Poubijaću vas sve ako mi što majci bude’. Šta ćete, svakakvog naroda ima”, dodala je ona.

Zorica Kovačević

Prema njenim riječima, niko od zaposlenih ustanove, koji su bili svjedoci incidenta, nije primijetio vatreno oružje. Tehničar je, u pratnji policijske patrole, podnio prijavu u CB Podgorica.

Kovačević kaže da ljudi i pacijenti sve manje imaju razumijevanja i senzibiliteta za druge.

“Vidjećemo šta će nadležni organi uraditi povodom ovog slučaja. Sin pacijentkinje je vidio da je drugi pacijent na krevetu i da čeka pregled, ali uopšte nije mario za to. To je strašno”, istakla je Kovačević.

Ovo je inače prvi incident u Stomatološkoj poliklinici.

(Cdm)

1 komentar

  1. Svakome ko tuce i psuje doktore i kritikuje zdravstvo, obezbijedjena je naslovna strana u novinama i prostor u Dnevniku.
    Nesvjesni, primitivni ljudi.
    Jednom ce on biti na krevetu, a neko drugi ce tuci doktora da ga ostavi i pregleda koga taj bude htio.. Haos…

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com