PSŽ oštećen, Maskerano priznao: Jeste bio penal - Volim Podgoricu

PSŽ oštećen, Maskerano priznao: Jeste bio penal

Pari Sen Žermen neusumnjivo je pokraden na Nou Kampu, što nije alibi za kukavičku i očajnu taktiku u revanš meču osmine finala Lige šampiona. Maskerano: “Jeste, faulirao sam Di Mariju”. Pogledajte taj prekršaj.

Pari Sen Žermen jeste debelo oštećen u revanš meču osmine finala Lige šampiona protiv Barselone.

Barselona jeste napravila čudo, jeste ispisala istoriju (pobijedila je 6:1, a u prvoj utakmici je bilo 4:0 za Parižane), ali bi trebalo da u svoj prebogati muzej stavi i sliku sudije Deniza Ajetkina.

Ovaj njemački sudija turskog porijekla svirao je dva, najblaže rečeno, sumnjiva penala za Barselonu, ali još tragičnije po Pari Sen Žermen, nije svirao za goste očigledan jedanaesterac u 85. minutu kada je Havijer Maskerano, sa leđa, startovao na nogu zemljaka Anhela di Marije i spriječio siguran gol.

Tada je bilo 3:1, a da je Di Marija dao gol ili da je sviran penal, vjerovatno se ne bi završilo onako kako se završilo.

Uostalom, da jeste bio prekršaj za najstrožu kaznu, a samim tim i za (vjerovatni) crveni karton, priznao je i defanzivac Barselone.

“Jasno je da jesam faulirao Di Mariju, ali ne mislim da je to razlog zbog kojeg smo izbacili Pari Sen Žermen”, rekao je Maskerano u miks zoni stadiona “Kamp Nou” u srijedu uveče.

 

1 komentar

  1. Keve mi covjek treba da sumnja u kredibilitet ove vase divne stranice, ja jesam fan Barcelone i kazem da je samo zadnji penal nad Suarezom bio sumnjiv, ali opet kad trcis brzo i najmanja stvar moze da te poremeti, kao sto je bio udarac koljenom u list noge Suareza, malo je pretjerao reakciju ali i da dodam da je defanzivac PSZ-a imao podlakticu na Suarezov vrat…pa vi vidite je li penal ili ne, a inace ste vi jedini pored hiljade drugih medija koji kazu da je Maskerano to izjavio…a ako vam je i prvi penal nad Nejmarom sumnjicav mozda biste mogli da pogledate replay faula i ako imate oci vidjeli biste da je defanzivac PSZ-a poslije sto je pao udario glavom u nogu Nejmara i time doveo do njegovog pada….u buduce bih volio makar dok pisete ovakve clanke da ih pisete objektivno a ne subjektivno i da malo bolje provjeravate izvore svoje

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com