JEZIVA NESREĆA: Bahati vozač oborio DVIJE DJEVOJČICE na pješačkom prelazu (VIDEO) - Volim Podgoricu

JEZIVA NESREĆA: Bahati vozač oborio DVIJE DJEVOJČICE na pješačkom prelazu (VIDEO)

Djevojčica (11) povređena je danas oko 13.30 sati na uglu Ulice Kraljevića Marka i Bulevara kralja Petra u Novom Sadu kada je na nju i njenu drugaricu na pješačkom prelazu naletio bijeli punto.

– Djevojčica je sa lakšom povredom glave i kontuzijom ruke ambulantnim kolima prevezena u odeljenje Dječje hirurgije Kliničkog centra Vojvodine, a njena drugarica je zbrinuta na licu mjesta.

https://youtu.be/yCs3Pc504c4

Cio incident su zabeležile sigurnosne kamere sa obližnje zgrade.

Kako se vidi na snimku, bijeli “punto” kretao se neprilagođenom brzinom srednjom trakom bulevara i nije se uopšte zaustavio ispred pješačkog prelaza bez obzira na to što se u susjednoj traci nalazio automobil koji je stao da propusti pješake.

Policija je obavila uviđaj, a protiv nesavjesnog vozača biće podnijeta krivična prijava u redovnom postupku.

1 komentar

  1. There are extremely lots of details that adheres to that to consider. That is the wonderful point to raise up. I provde the thoughts above as general inspiration but clearly you will find questions like the one you raise up where most important factor is going to be in the honest good faith. I don?t determine if best practices have emerged around things like that, but More than likely your job is clearly defined as an affordable game. Both kids feel the impact of merely a moment’s pleasure, through out their lives.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com