Ovaj trik će vam OTKRITI da li vas PARTNER VARA - Volim Podgoricu

Ovaj trik će vam OTKRITI da li vas PARTNER VARA

Sumnjate da se vaša djevojka viđa sa drugim muškarcem? Evo kako ćete je navesti da vam otkrije istinu.

Ovaj mali trik, naravno, mogu da primijene i žene kako bi saznale da li ih partner vara.

Obratite pažnju na iznenadne promjene u uobičajenom ponašanju vaše djevojke. Novu frizuru, promjenu stila oblačenja, veću zainteresiranost za izgled, smanjeno interesovanje za seks.
Ako uočite dovoljno znakova, postavite joj zamku. Kupite dvije identične romantične čestitke. Pošaljite joj jednu, nepotpisanu, na posao. Ako ima drugog, neće vam to pominjati, jer neće znati ko joj je poslao čestitku, on ili vi.

Tada odigrajte s drugom romantičnom čestitkom. Recite joj kako želite razgovarati sa njom i kada sjednete razgovarati poklonite joj drugu čestitku, pa pogledajte njenu reakciju kada je vidi. Ako bude čudno gledala u čestitku, odglumila kako je čestitka baš lijepa i pravila se kako je iznenađena, tu nešto nije u redu i postoji mogućnost da niste jedini u njenom životu.

U tom slučaju pogledajte je u oči i pitajte: “Da li se viđaš sa nekim drugim muškarcem?” Obratite pažnju što će učiniti. Ako ponovi pitanje, obori glavu, skrene pogled, počne lizati usne i lomiti ruke, skidati nevidljive mrvice prašine sa odjeće, želi dobiti na vremenu i vjerovatno je kriva.
Sada je trenutak u kojem treba izvršiti pritisak. Ponovite pitanje i ako doista nešto krije, postaće jako nervozna.

Konačno, kako biste dobili njeno priznanje (ako vam ga već nije dala), recite joj “Znam kako smo imali problema i ne krivim te zbog toga, ali samo želim znati istinu.”
Ako bude predstavljena kao žrtva lakše će priznati.

Ako i dalje poriče, a vi ste sigurni u svoje sumnje,  nemojte više inzistirati dok ne budete imali neke čvršće dokaze.

Uvijek postoji mogućnost da ste se vi prevarili i da vaša djevojka nema drugoga.

Prije svega, preispitajte sebe, da li je tretirate na pravi način, da li je vaša veza dobra, da li ste pretjerano ljubomorni i posesivni.

1 komentar

  1. This could be the appropriate blog for everyone who hopes to be familiar with this topic. You are aware of a great deal of its practically hard to argue along (not too I personally would want…HaHa). You definitely put a brand new spin on a topic thats been written about for several years. Great stuff, just excellent!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com