Katnić proširuje istragu na nekoliko crnogorskih državljana - Volim Podgoricu

Katnić proširuje istragu na nekoliko crnogorskih državljana

Specijalno tužilaštvo očekuje da će u istrazi za planiranje terorističkih napada na dan parlamentarnih izbora 16. oktobra prošle godine, strane obavještajne i bezbjednosne agencije uskoro Podgorici dostaviti nove dokaze, što će proširiti istragu na nekoliko crnogorskih državljana, nezvanično saznaje Pobjeda.

Od početka istrage crnogorsko Tužilaštvo intezivno sarađuje sa zapadno-evropskim organizacijama, koje su doprinijele otkrivanju spiska umiješanih osoba ali su i značajno pomogle da se dokazna građa upotpuni i tako proširi naredba za sprovođenje istrage.

Prema informacijama lista, za nekoliko dana biće poznata još neka imena crnogorskih državljana za koje se i sada sumnja da su bili dio kriminalne organizacije čiji je glavni cilj bio da se Crna Gora trajno destabilizuje kako bi nasilno preuzeli vlast.

Dokazi koji će stići iz stranih obavještajnih službi otkriće imena osoba koje su prihvatile zadatak dvojice Rusa Eduarda Širokova (Šišmakova) i Vladimira Popova da svrgnu sa vlasti tadašnjeg premijera Mila Đukanovića i zauzmu ključne crnogorske institucije.

U istrazi uvoz terorizma ima devet pravosnažnih presuda a svi okrivljeni, u Višem sudu, jasno su naveli da su na zahtjev Demokratskog fronta stigli iz Srbije kako bi toj partiji pomogli da sruši vlast.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com