Baka Živana (87) se vratila na ognjište i doživjela maltretiranje: Isključili joj struju, pa ukrali kućicu za pse i OPANKE - Volim Podgoricu

Baka Živana (87) se vratila na ognjište i doživjela maltretiranje: Isključili joj struju, pa ukrali kućicu za pse i OPANKE

Član privremenog organa Opštine Klina Nenad Stašić izjavio je danas da je u toku istraga zbog pljačke i uznemiravanja srpske povratnice na Kosovo Živane Bogićević (87).

Stašić je rekao da je nekoliko osoba sinoć oko 21 sat pokralo i uznemiravalo Bogićevićevu u selu Drenovac u opštini Klina.

On je rekao da su danas Živanu Bogićević obišli pripadnici Kfora i policije, a da je specijalno odjeljenje kosovske policije za kriminal snimilo načinjenu štetu.

Stašić je kazao da su, prema riječima napadnute žene, tri osobe sinoć oko 21 prvo isključile struju na strujomjeru na njenoj porodičnoj kući, a da su vjerovatno prije toga pustili psa u dvorištvu. On je dodao da je Bogićević rekla da su oni lupali na njen prozor i da je vidjela jednu osobu sa kapom i rukavicama, a dvije osobe su bile u pozadini.

Provalnici su ukrali kućicu za psa, lanac kojim je pas bio vezan, opanke i cipele koji su stajali ispred kuće, kao i ašov i dvije motike i još neki alat.

Sumnja se da je neko pratio kretanje u njenoj kući, jer se sve dogodilo kada je kćer Živane Bogićević otišla u Kragujevac, a Živana ostala sama.

(Kurir)

2 komentara

  1. Nice post. I discover something harder on diverse blogs everyday. Most commonly it is stimulating to read content off their writers and rehearse a specific thing at their store. I’d would rather apply certain with the content on my small weblog whether or not you don’t mind. Natually I’ll provide a link in your internet blog. Many thanks sharing.

  2. Oh my goodness! a wonderful article dude. Many thanks However I am experiencing trouble with ur rss . Don’t know why Unable to sign up to it. Perhaps there is everyone getting identical rss issue? Anyone who knows kindly respond. Thnkx

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com