KAMERE SNIMILE EGZEKUTORE: Šaranović izrešetan sa 15 METAKA, ovi dokazi otkrivaju da je ubistvo PAŽLJIVO PLANIRANO - Volim Podgoricu

KAMERE SNIMILE EGZEKUTORE: Šaranović izrešetan sa 15 METAKA, ovi dokazi otkrivaju da je ubistvo PAŽLJIVO PLANIRANO

Budvanska policija još traga za ubicama Danilovgrađanina Slobodana Šaranovića (78), inače osumnjičenog za ubistvo Nikole Bojovića, i za sada još nije uspjela da identifikuje osumnjičene za ovaj zločin, prenose crnogorski mediji. Međutim, podgoričke “Vijesti” pišu da su nadzorne kamere snimile ubice i trenutak kada je Šaranović likvidiran.

Foto: “Vijesti” – Vuk Lajović

Šaranović je ubijen sinoć oko 22 sata na kućnom pragu u budvanskom naselju Dubovica.

Kako pišu crnogorski mediji, istražitelji vjeruju da je na Šaranovića pucano iz automatske puške na samo nekoliko metara razdaljine od ulaza zgrade u kojoj je živio.

A “Vijesti” javljaju da su egzekutori u njega ispalili najmanje 15 hitaca iz automobila u pokretu i ubile ga na licu mjesta dok se iz grada vraćao ka svom stanu.

Prema prvim nalazima istrage, na Šaranovica je pucano iz dva različita vatrena oružja i na licu mjesta je pronađeno više čaura različitog kalibra, što navodi na zaključak da je ubistvo brižljivo planirano.

Foto: “Vijesti” – Vuk Lajović / Promo

Čim je čula pucnje, Šaranovićeva supruga je istrčala iz kuće, međutim zatekla je svog supruga mrtvog na pločniku.

“Vijesti” saznaju da su nadzorne kamere snimile napadače.

Foto: “Vijesti” – Vuk Lajović / Promo

Osumnjičen za ubistvo Nikole Bojovića

Šaranovic je inače optužen da je organizovao ubistvo Nikole Bojovića, da bi se osvetio njegovom bratu Luki Bojoviću koji, kako se tvrdi, stoji iza ubistva Šaranovicevog brata Branislava. Viši sud u Podgorici ukinuo mu je pritvor u decembru.

Nedugo nakon ubistva brata, Slobodan je u izlog svoje mjenjačnice u Beogradu postavio plakat sa bratovljevom slikom i porukom da će vrijedno nagraditi svakog ko mu pomogne da otkrije nalogodavce ubistva.

Foto: RAS Srbija

U Spužu je proveo skoro tri godine zbog sumnje da je sa Danilovgrađaninom Ratkom Koljenšicem organizovao ubistvo Nikole Bojovića.

Branislav Šaranovic je ubijen u Beogradu u oktobru 2009. a Nikola Bojović krajem aprila 2013.

Prijavio da neko pokušava da ga ubije

Šaranović, vlasnik firmi u Crnoj Gori, Srbiji i Austriji, krajem prošle godine prijavio je tužilaštvu i policiji da je njemu nepoznati mladić planirao da ga ubije, ali je u poslednjem momentu odustao od te namjere. Šaranović je tada inspektorima budvanske policije ispričao da mu je na ulici prišao mladić i uperio pištolj u njega i rekao da ima zadatak da ga ubije, ali da je odustao od toga, prenosi “CDM”.

Šaranović je 8. decembra prošle godine pušten iz pritvora u Spužu gde je proveo skoro tri godine zbog sumnje da je sa Ratkom Koljenšićem iz Danilovgrada organizovao ubistvo Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića, navodnog vođe Zemunskog klana, u centru Beograda 29. aprila 2013. godine.

Od trenutka hapšenja Šaranović je negirao krivicu. Nedavno je tokom ročišta na kojem se razmatrala kasnije vraćena optužnica kazao da “ako ikada bude u mogućnosti da će se ‘odužiti’ svima koji su mu smjestili da odgovara pred sudom”.

(Blic)

1 komentar

  1. I am pleased, I have to state. Really not often will i come across your blog which is every educative as well as enjoyable, and let me tell you, you have got strike the actual toenail about the head. The idea will be exceptional; the difficulty is something that doesn’t sufficient folks are speaking wisely about. I am extremely comfortable which i stumbled all through this kind of in my search for a very important factor relating to this.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com