Noćas je PUN MJESEC: Uz pomoć ovih rituala ISPUNIĆE vam se svaka ŽELJA! - Volim Podgoricu

Noćas je PUN MJESEC: Uz pomoć ovih rituala ISPUNIĆE vam se svaka ŽELJA!

Ne postoji loš način na poželimo neku želju, ali kada imamo pomoć energije Mjeseca da nam pomogne, definitivno želimo da izaberemo onu pravu.

Pratite ove astrološke rituale jer njima želji dajete mnogo više energije poklanjajući povjerenje Mjesecu.

Odredite svoje namjere

Foto: Pixaby

Foto: Pixaby

Odredite ono šta želite – vaše ciljeve i želje. Što ste određeniji i prostoji – to su veće šanse da će se vaša želja ostvariti.

Odaberite želje koju su proste i mogu se iskoristiti u svakodnevnom životu – “želim unapređenje na poslu” ili “želim više komunikacije između žene i mene”.

Neka vaše želje budu što prostije, i da, možete da ih odaberete koliko god hoćete.

Obavezno ih zapišite. Stavljanjem svojh želja na papir pravite sopstveni ugovor sa univerzumu.

Isplanirajte sve unaprijed

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Kada je Mjesec u pitanju, tajming je sve. Na raspolaganju imate 48 sati prije punog Meseca i još 48 sati nakon njega. Evo kako dato vrijeme iskoristite na najbolji mogući načn.

Dani 1 i 2: Počnite da razmišljate o svojim željama i namjerama. Iskoristite ovih 48 sati pametno!

Dan 3: Ovo je dan punog Mjeseca. Ovo je najbolji dan da zapišete svoje želje i pratite Mjesečeve rituale o kojima ćemo vam više reći malo kasnije.

Dani 4 i 5: Ponašajte se kao da su vam se sve želje ispunile. Univerzumu ste obznanili šta želite, a sada je vrijeme da mu pokažete koliko u njih vjerujete. Budite zahvalni i počnite da vizualizujete ova čuda u vašem životu.

Stvorite posebno mjesto na kom ćete napraviti svoje želje

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Potrebno vam je mirno mjesto na kom možete da se koncentrišete na moć Mjeseca. Ovo može biti specijalno mjesto u vašoj spavaćoj sobi, mali djelić komode ili stola sa par posebno odabranih amajlija koje će vam pomoći u ostvarenju želja.

Neka barem po jedna amajlija predstavlja Zemlju, Vodu, Vatru i Vazduh.

Može to biti mini saksija sa zemljom, čaša vode, perce koje simboliše vazduh… Za simbol Vatre odaberite srebrnu svijeću.

Izvedite ritual

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Treći dan je savršeno vrijeme za izvođenje rituala jer smo dva dana prije toga posvetili planiranju, a dva dana nakom pomračenja bićemo posvećeni zahvalnosti.

Ako priželjkujete posao, stavite simboličan novčić, ako tražite srodnu dušu, stavite simbol ljubavi ili napišite na komadu papira 5 najvažnijih osobina koje vaša voljena osoba treba da ima.

Pod svjetlom punog Mjeseca, stanite na prozor ili izađite u baštu ako je imate, zapalite svijeću, stavite simbol želje u kutiju i recite svoju želju naglas. Zavežite traku oko kutije, najbolje u srebrnoj boji – i zatim sakrijte kutiju.

Ako mislite da danas nije taj dan, pogledajte kada je sledeća prilika:

(Volim Podgoricu/Telegraf.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com