ŠOKANTNE TVRDNJE: Jelena je uništila Novaka, povađala ga je sa roditeljima - Volim Podgoricu

ŠOKANTNE TVRDNJE: Jelena je uništila Novaka, povađala ga je sa roditeljima

Bivši direktor Demokratske stranke Amir Bislimi šokantno  je napao suprugu najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, Jelenu! Samim tim udar je i te kako osjetio i Novak.

Izgleda da je Bislimi nekako uspio da se ušunja u porodicu Đoković, pa je odlučio da na Tviteru sa svima podijeli ono što se tamo dešava.

– Realno, da nije bilo Srđana Đokovića, Novak nikad ne bi postao to što je postao!!! Zbog Jelene je Novak prekinuo odnose sa ocem i majkom, i to se naravno odražava na njega i njegovu psihu. Žena je poludjela, umislila je da je ona Đoković, da je ona slavna, da nju cio svijet gleda i prati. Otac Srđan i majka ne pričaju sa Jelenom, tj. ona je u svađi s njima. U Monte Karlu su njeni roditelji i drugarice – ispisao je Bislimi.

Odakle povod za ovakav napad na Jelenu i udar na porodicu našeg najboljeg tenisera, nije poznato, ali je jasno da je političar pretjerao u izrazima koje je koristio kad je pisao o Novakovoj ženi.

Prijatelji negiraju sukob
Redovno se čuje s Dijanom i Srđanom

Kako Kurir saznaje od bliskih prijatelja porodice Đoković, navodi Bislimija nisu tačni. Naime, Jelena je u redovnom kontaktu sa svekrvom i svekrom i navodi vojvođanskog političara nisu vjerodostojni. Srđan i Dijana su posebno srećni otkako su saznali da će po drugi put postati baka i deka.

(Kurir)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com