MASOVNA TUČA U CENTRU PODGORICE: Policija prekinula sukob i privela mladiće - Volim Podgoricu

MASOVNA TUČA U CENTRU PODGORICE: Policija prekinula sukob i privela mladiće

Dvije grupe mladića potukle su se u subotu veče dvadesetak minuta poslije ponoći u Ulici kralja Nikole u Podgorici, a teži incident spriječili su pripadnici Interventnog voda, kada su ih sve uveli u kombi i odveli na saslušanje u prostorije policije.

Prema nezvaničnim saznanjima Dnevnih novina, patrola podogričkog Centra bezbjednosti izašla je na lice mjesta po prijavi da se iza zgrade “Šofranac” u Ulici kralja Nikole tuku dvije grupe mladića.

Zatekli su ih usred obračuna koji se nije stišavao sve dok nije stiglo pojačanje iz Interventne jedinice, koja je uspjela da razbije obračun i učesnike privede u policijske prostorije.

Prilikom dalje analize slučaja, utvrđeno je da je u obračunu učestvovala grupa mladića iz Zete sa jedne i grupa iz Stare varoši sa druge strane, i to Milutin Rajković (21), Marko Rajković (21), Boris Kolorogić (20) i Nešo Drakić (21), dok su sa druge strane bili Aldin Haverić (20), Aldin Arović (22), Emil Kerović (20) i Rade Pavićević (27).

Oni su u incidentu zadobili lakše tjelesne povrede.

Nakon što su privedeni, od njih su prikupljena obavještenja, a o cijelom slučaju je upoznat nadležni državni tužilac, kojem su formirani spisi predmeta na dalje odlučivanje.

(Dnevne novine)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com