UHAPŠENA “ČETVORKA” ZA PROVALE: Obijali kuće i odnosili TELEVIZORE, BIJELU TEHNIKU, NAKIT… - Volim Podgoricu

UHAPŠENA “ČETVORKA” ZA PROVALE: Obijali kuće i odnosili TELEVIZORE, BIJELU TEHNIKU, NAKIT…

Barani G.D(26), R.O. (25), G.R. (45) i M.L. (21) uhapšeni su u subotu, 11.marta zbog sumnje da su na teritoriji Opštine Bara počinili šest teških krađa, saopšteno je iz Uprave policije.

Naime, policija sumnja da su G.D. i R.Č. počinili svih šest teških krađa na štetu šest fizičkih lica, a da su G.R. i M.L. učestvovali u izvršenju po jedne od ovih šest krađa.

„Sumnja se da su navedena krivična djela počinjena na način što su osumnjičena lica u periodu od januara 2016. godine do 8. marta 2017. godine na području naselja Zeleni pojas, Opština Bar, upotrebom fizičke snage ili podesnog sredstva obijali vrata i prozore i provaljivali u unutrašnjost kuća i stanova oštećenih lica, kojom prilikom su otuđivali bijelu tehniku, fotoaparat, mašinu za pranje auta, LCD televizor, nakit od bižuterije, grijalicu, šegu i pokućstvo“, navode iz UP.

Osumnjičeni su, uz poseban izvještaj kao dopunu šest krivičnih prijava prethodno podnijetih po nepoznatom počiniocu, privedeni nadležnom državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru.

Dio otuđenih stvari je pronađen i vraćen vlasnicima dok se za ostalim predmetima traga.

(Cdm)

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com