Pogledajte kako su ćerke IZNENADILE Sergeja za ROĐENDAN (FOTO) - Volim Podgoricu

Pogledajte kako su ćerke IZNENADILE Sergeja za ROĐENDAN (FOTO)

Crnogorski pjevač Sergej Ćetković, napunio je 41 godinu prije nekoliko dana, ali je tek juče stigao da, s porodicom, proslavi rođendan.

Sergeja su nakon rasprodatih koncerata u regionu dočekale kćerke sa tortom i maskama, a ovaj trenutak muzičar je podijelio sa pratiocima na Instagramu.

Poznati muzičar iz Podgorice nikada ne objavljuje fotografije svojih mezimica na društvenim mrežama na kojima se vide njihova lica, pa je tako bilo i ovog puta.

Ponosni tata je jednom prilikom za magazin Story otkrio čime ga mezimice Lola i Mila razoružavaju:

“Djeca su djeca. Svakodnevno me razoružaju svojim dogodovštinama iz škole i vrtića, prvim simpatijama, svađama. Ne možeš da ne voliš njihovu iskrenost i energiju. Kada si roditelj, to je druga dimenzija i drugačije emocije. Kao da je neko uključio dugme i prebacio te iz senzitiv u hipersenzitiv. Na sve reaguješ prenaglašeno, pretvarajući se u svoje roditelje i izgovarajući njihove čuvene rečenice koje si slušao kao mali. Sama činjenica da postoje drugi prioriteti učini da lako zaboraviš na svoje prohtjeve i s ponosom radiš i činiš sve za svoju djecu”, rekao je Ćetković.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com