Policija od R.T. (48) oduzela cigarete u vrijednosti 15.000 eura - Volim Podgoricu

Policija od R.T. (48) oduzela cigarete u vrijednosti 15.000 eura

Službenici Uprave policije MUP-a – Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta su u sadejstvu sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Kolašin juče, 14.03.2017. godine krivičnom prijavom nadležnom tužiocu u redovnom postupku procesuirali R.T. (48) iz Kolašina, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena trgovina.

Naime, policijski službenici su juče, u koordinaciji i po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kolašinu, a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istraga Osnovnog suda u Kolašinu, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi R.T. Tom prilikom pronađeno je 783 šteke raznih cigareta bez akciznih markica i dokumentacije o porijeklu.

O događaju je obaviješten ODT u Kolašinu koji je događaj kvalifikovao kao krivično djelo nedozvoljena trgovina i naložio je da se protiv R.T. podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo.

Vrijednost oduzetih cigareta koje su predate službenicima Uprave carina Crne Gore. iznosi oko 15.000 eura, piše u saopštenju Uprave policije.

1 komentar

  1. The next occasion I read a blog, I’m hoping that this doesnt disappoint me around this. Get real, It was my substitute for read, but I really thought youd have some thing fascinating to talk about. All I hear is actually a couple of whining about something you could fix if you werent too busy seeking attention.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com