Srpski klinci harali po cijeloj Crnoj Gori! - Volim Podgoricu

Srpski klinci harali po cijeloj Crnoj Gori!

Beograđani Milan B. (19) i Filip M. (18), koji su uhapšeni nakon filmske pljačke Prve banke u Beranama, u Crnu Goru su ušli 14. februara i sumnja se da su od tada u Podgorici izvršili četiri razbojništva i jedno u pokušaju.
– Po dolasku u crnogorsku prestonicu boravili su u Siti kvartu. Navodno, imali su saučesnika koji je tipovao objekte koje su oni kasnije pljačkali. Zbog toga se sumnja da su oni u proteklih mjesec dana orobili kladionicu, poštu, kao i prodavnice satova – navodi se u medijima.

Podsjetimo, lopovi su uhapšeni u ponedeljak, kada su maskirani fantomkama i naoružani pištoljem upali u filijalu Prve banke u Beranama, odakle su odneli 150.000 eura, a zatim pobjegli taksijem. Policija je nakon dobijanja dojave o pljački banke krenula u potjeru za razbojnicima.
– Nešto manje od sat vremena bilo im je potrebno da uhapse razbojnike. Kod njih je nađen novac, oko 150.000 eura, za koje se vjeruje da su ukradeni iz banke – rekao je izvor.

1 komentar

  1. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything in this way prior to. So nice to locate somebody by original thoughts on this subject. realy thank you for beginning this up. this fabulous website can be something that is required on the net, an individual with a bit of originality. helpful project for bringing new things to your internet!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com