PODGORICA: Pravda će zakucati na tvoja vrata (FOTO) - Volim Podgoricu

PODGORICA: Pravda će zakucati na tvoja vrata (FOTO)

Mladi Demokratskog fronta održali su performans u podgoričkom naselju Malo Brdo, ispred stambenog objekta gdje živi sudija Apelacionog suda u Podgorici, Mušika Dujović  koji je, kako ocjenjuju, odgovoran za donošenje odluke o produženju pritvora Mihailu Čađenoviću.

„U ovoj kući živi čovjek koji bi trebao da dijeli pravdu u skladu sa zakonom, ali on to nažalost ne radi. Njegove komšije misle da je on pošten i čestit čovjek. Mi smo danas došli da mu poručimo – Pravda će zakucati na tvoja vrata“, poručio je ispred mladih DF-a Koča Đurišić.

On je istakao da će svako odgovarati za svoja nedjela kad se u Crnoj Gori uspostavi pravna država.

„Oni koji su danas moćni i koji tu moć zloupotrebljavaju tako što u zatvoru drže nevine ljude, moraće da odgovaraju“, rekao je Đurišić.

On je kazao da će se suditi i korumpiranim i od strane kriminala kontrolisanim sudijama.

„Mi ne želimo nikome da prijetimo, niti da se ovo naše obraćanje shvati kao prijetnja, želimo samo da svi u ovoj državi rade u skladu sa Ustavom i zakonom“, zaključio je Đurišić.

(CDM)

2 komentara

  1. Youre so cool! I dont suppose Ive learn anything like this before. So nice to search out somebody with some unique ideas on this subject. realy thank you for beginning this up. this website is one thing that is wanted on the web, somebody with a little bit originality. useful job for bringing something new to the internet!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com