PROCESUIRANE TRI OSOBE: Ukrali mašinu za pranje vozila, kutiju sa alatom i novac? - Volim Podgoricu

PROCESUIRANE TRI OSOBE: Ukrali mašinu za pranje vozila, kutiju sa alatom i novac?

Nikšićka policija je nadležnom tužilaštvu procesuirala trojicu sugrađana koji su osumnjičeni za pet krivičnih djela teške krađe i krađe. Riječ je o Zoranu Kruškonji (38),  Safetu Kelmendiju (24) i sedamnaestogodišnjem K.V. dok se Dušanu Tadiću (19),  koji se nalazi na izdržavanju kazne zatvora u ZIKS-u, na teret stavlja krivično djelo oduzimanja vozila.

Policija je 2.marta obaviještena od strane anonimnog građanina da je u toku provalna krađa vozila koje je parkirano u Ulici „Radoja Dakića“. Službenici policije su nakon poziva blokirali uži dio grada i u Ulici „Baja Pivljanina“ primjetili NN lice koje se dalo u bjekstvo i tom prilikom bacilo dva CD plejera i šrafciger. Nakon njegovog lišavanja slobode utvrđeno je da se radi o Zoranu Kruškonji koji je osumnjičen da je izvršio provalu dva automobila („Golfa II“), u Ulici „Radoja Dakića“ i „Karađorđevoj“ i tom prilikom otuđio dva plejera marke „Sony“ i „Pionir“.

Sudija za istragu je Kruškonji, koji je poznat kao višestruki povratnik u vršenju krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta, odredio pritvor nakon čega je sproveden u ZIKS.

M.V. je 10.marta obavijestila policiju da je u toku noći izvršena provala trgovinskog objekta „DND“, koji se nalazi u Vraćenovićima, i tom prilikom ukradeno 200 eura. Policija je na osnovu prikupljenih dokaza utvrdila da se radi o maloljetnom K.V. koji je priznao krađu i protiv njega je po nalogu tužioca podnesena krivična prijava u redovnom postupku.

Kelmendi se tereti da je 5.marta iz pomoćnog objekta u naselju „Budo Tomovića, koji je vlasništvo Š.B. otuđio mašinu za pranje vozila i kutiju sa alatom. On je sproveden u ZIKS Podgorica nakon što je sudija za istragu donio rješenje o pritvoru.

U novembru prošle godine K.M. iz Nikšića je prijavio policiji da mu je ukraden „Golf III“ koji je bio parkiran u Ulici „IV Crnogorska“. Vozilo je pronađeno u Ulici „Peka Pavlovića“ i vraćeno vlasniku, a nakon sprovedenih vještačenja i prikupljenih dokaza za krađu je osumnjičen Dušan Tadić protiv koga je, po nalogu tužioca, podnesena krivična prijava u redovnom postupku. Tadić se zbog prethodno izvršenih krađa automobila nalazi na izdržavanju kazne u ZIKS-u Podgorica.

Policija je sve predmete, vozila i novac, koji su otuđeni u pomenutim krivičnim djelima, pronašla i vratila vlasnicima.

(Vijesti)

1 komentar

  1. Being grateful for for your post. I know that throughout today’s complicated world, folks have many beliefs and this has made it to be very difficult for learners much like me. However, you have made it very easy for me to fully grasp and I now have in mind the correct thing. Your continued reputation as one of the top experts on this topic may be increased through words with appreciation from visitors like me. Thanks, again.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com