Front optužio DPS da stoji iza paljenja vozila Đukanoviću - Volim Podgoricu

Front optužio DPS da stoji iza paljenja vozila Đukanoviću

Demokratski front optužio je Demokratsku partiju socijalista da stoji iza paljenja automobila poslanika DF-a Milutina Đukanovića.

U Nikšiću je sinoć oko 23:30 časova, u Ulici Peka Pavlovića, došlo do požara na vozilu “škoda rapid” Đukanovića.

“Bilo je pitanje vremena kada će grogirani DPS, suočen sa političkom, ekonomskom, socijalnom, bezbjednosnom krizom i raspadom ujdurme zvane “državni udar”, pozvati u pomoć mafiju i pokazati prstom na najopasnijeg protivnika. Paljenje automobila koji koristi šef poslaničkog kluba DF, Milutin Đukanović, ispred zgrade u kojoj živi u Nikšiću, pokazuje da je kriminalna organizacija crnogorskog režima prešla na novi nivo obračuna sa Demokratskim frontom, odnosno na klasične terorističke napade”, navodi se u saopštenju DF-a.

Dodaju da “nakon trovanja suzavcem i bojnim otrovima, prebijanja, hapšenja, progona koji sprovode korumpirani pojedinci u sudstvu i tužilaštvu, DPS je sada krenuo u otvoreni rat sa DF-om”.

“To je slika i prilika besudne zemlje kojom divljaju kriminalne bande predsjednika DPS-a, koje širenjem straha i upotrebom sile čuvaju ono što su zajedno opljačkali od građana Crne Gore. Nema sumnje da je mafija ovaj teroristički napad na DF izvela u saradnji sa svojim strateškim partnerima iz policije koji decenijama kontrolišu šverc cigareta, droge i oružija. Međutim, onaj koji stoji iza ove terorističke akcije treba da zna da ne postoji način da se DF obeshrabri i zaustavi u borbi za slobodnu Crnu Goru”, zaključuje se u saopštenju Fronta.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com