KNEŽEVIĆ PISAO KATNIĆU: Bio sam PIJAN, moja glava je u VAŠIM rukama! (Foto) - Volim Podgoricu

KNEŽEVIĆ PISAO KATNIĆU: Bio sam PIJAN, moja glava je u VAŠIM rukama! (Foto)

Novica Nole Knežević (39) iz Šavnika koji je osuđen na dva mjeseca zatvora, jer je 14. februara na svom Fejsbuk ,,zidu“ napisao prijeteću poruku specijalnom državnom tužiocu, poslao je pismo Milivoju Katniću u kojem mu se pravda zbog prijetnji, tvrdeći da je bio pijan i da se “odmah otrijeznio kad mu je policija rekla što je napisao na svom profilu”.

U pismu u koje su Dnevne novine imale uvid, a koje je posalo iz Istražnog zatvora,  Knežević poručuje da je njegova “glava” u Katnićevim rukama, da on nikada ne bi naudio specijalnom tužiocu i da je prijeteća poruka “vjerovatno” objavljena sa njegovog telefona.

“Ne branim ja sebe kao nekog ko misli da “plače” i moli za oproštaj uz obećanje da će zaboraviti politiku. To nikada. Uvijek ću biti  uz Andriju, Milana, Nebojšu, Branka, Mića Đukanovića, Koču, Peđu, Dritana, Ranka, Žarka, Janka i ostale opozicione. I kad budem mrtav i tada ću biti protiv DPS. Ja nijesam Mirko Velimirović, zvani Paja, niti neki Sinđelić Saša, ja sam Nole Knežević, unuk Vesa Kneževića, sekretara komiteta i šefa Udbe iz Titovog vremena…”

Knežević je podsjetimo, na svom Fejsbuk profilu prije nešto više od mjesec dana napisao da obećava Katniću da će završiti kao Zoran Đinđić i Ivan Stambolić ako nastavi sa pokušajima hapšenja.

“14. februar za nekoga je Sv. Trifun, za nekoga Dan zaljubljenih, a tebe, specijalni tužioče Milivoje Katniću, ja sam Nole Knežević, unuk Veselina Kneževića i Krsta Grdnića bih poručio da ovo nije moja reklama niti je sokoljenje. Bivši sam pripadnik MUP-a, imam 39 godina, pet godina nisam ulazio u ovu državu, ja ti neću reć da je ovo upozorenje, ovo ti je obećanje da ćeš završiti, da ako nastaviš sa ovim pokušajima hapšenja kao Zoran Đinđić i ka’ Ivan Stambolić, a ti me privedi da ti to kažem u oči – status je na Kneževićevom profilu.

Knežević je nakon toga priveden, a pred istražiteljima je rekao da je komentar postavio jer je bio revoltiran što je SDT tražilo ukidanje imuniteta i privođenje Mandića i Kneževića.

Osnovni sud u Kotoru prihvatio je sporazum o priznanju krivice koji je Knežević potpisao sa Tužilaštvom. Njemu se na teret stavlja krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com