Početna » NOVOSTI » Društvo » KOMUNALNA POSJETILA MAJKE I NAJAVILA: Dolazimo da uklonimo suncobrane

KOMUNALNA POSJETILA MAJKE I NAJAVILA: Dolazimo da uklonimo suncobrane

Komunalna policija jutros je posjetila majke i najavila novi dolazak za 11 sati.

Foto: Demir Hodžić

Naime, kako su najavili doći će da uklone suncobrane koje majke koje protestuju koriste.

Live ispred Skupštine

Podsjećamo, korisnice naknada za troje i više djece provele su još jednu noć ispred crnogorskog parlamenta, iscrpljene su, a situacija je relativno mirna, saopštila je članica Koordinacionog odbora, Željka Savković.

Korisnice naknada već 17. dan protestuju zbog izmjena Zakona o socijalnoj i dječjoj zaštiti, a od utorka je jedan dio njih počeo da štrajkuje glađu.

Check Also

Đukanović: Neka Bečić kaže je li plagirao magistarski

Povodom reakcije Demokrata na današnje predstavljanje pilot-istraživanja, koje je utvrdilo, kako navode iz NVO «Centar za ...

Bivši radnici KAP-a ponovo presavili tabak: Osporavaju odluku Ustavnog suda

Bivši radnici Kombinata aluminijuma (KAP) predložiće da Vrhovno državno tužilaštvo (VDT) podigne zahtjev za zaštitu ...

3 Komentari

  1. ja koliko razumijem,nadoknade nijesu ukinute nego su smanjene. o cemu se radi ovdje? gradjani podgorice trepe okupaciju od dokonih zena. kako ne razmisle da su kolaps napravile,da djeca cekaju roditelje po skolama i vrticima po pola sata duze jer se ne moze proc kroz grad. svi trpimo jer je njima smanjena nadoknada. a sto je sa majkama koje su rodile dvoje djece ili jedno? ili one koje su rodile petoro pa nece da leze na ulicu i okupiraju grad ili jednostavno nisu imale pravo na adoknadu jer nisu imale potrebna dokumenta. radile kod privatnika bez upisivanja unradnu knjizicu i nemaju dokaza ili se zametnuo neki vremenski pwrid koji je falio da ostvare to pravo.

  2. vezano za dansnji govor na pinku jedne od zena da ih muce i da im ne ciste wc, zelim da pitam kako su one dosle na ideju da dodju sa sjevera ovdje da im nasa komunalna cisti wc kad obave nuzdu? to treba same da odrzavaji higijenu to je osnovno. kakav je to stil da one pozivaju komunalne inspektore da ciste wc za njima kad obave nuzdu. treba li i da ih ociste? a ja treba kaznu da platim sto sam ostavila auto koje radi sa 4 stop svijetla ispred kozmetiksa ul.slobode dok sam kupila farbu. pa ja ne rekoh povedi ovo auto na pranje i vrati ga nego sam potpisala zapisnik i cekam kaznu da platim. o cemu se ovdje radi?

  3. mugosa da se vrati na mjesto gradonacelnika ili dir.komunalne! samo on je umio sa narodom ovakvim. nema grad da se unistava i ćenefi klozeti da se postavljaju po centru grada.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *