Od KONTEJNERA napravite lukusuznu kuću za četvoro (VIDEO) - Volim Podgoricu

Od KONTEJNERA napravite lukusuznu kuću za četvoro (VIDEO)

Kuća je mala, dobro dizajnirana i jednostavna za transport, što može biti važno kada neko želi da promijeni mjesto boravka

Vidjeli ste možda istovar brodova u luci? Kad velike dizalice nose metalne kontejnere na obalu i oni ne izgledaju previše udobno. Ispostavilo se da ipak mogu da se koriste i za druge namjene, a ne samo za skladištenje. Pogledajte.

POVOLJAN

Kompanija „Cubic Costarika“ proizvodi male kuće na osnovu transportnih kontejnera. Moderan dizajn.

Iako su metalni kontejneri veoma mali, dizajneri enterijera su uspjeli da vizuelno uvećaju prostor. Sobe ne izgledaju skučeno, jer su udobne i prijatne.

Kreiranje funkcionalnog dizajna je bio najveći izazov. U ovom objektu, udobno mogu spavati do četiri osobe. Kreveti su razmješteni da ne zauzimaju puno prostora.

Ima i dva pomoćna ležaja za neplanirane goste. Sve je složeno po planu.

U kućici je, naravno, i kuhinja. Kuća ima sve što je potrebno da se živi udobno. Sve je multifunkcionalno.

Sto u dnevnoj sobi je na rasklapanje pa dodatno štedi prostor kada se ne koristi. Sve je dekorisano savremenim materijalima.

Kupatilo je malo, ali dovoljno za svoju namjenu! Savršeno.

Najveća u vikendici je, međutim, terasa. Ona izgleda kao paluba broda. I dalje se transportuje kao kontejner.

Kuća je mala, dobro dizajnirana i jednostavna za transport, što može biti važno kada neko želi da promeni mjesto boravka… U funkcionalnom stanju.

Pogledajte!

(Stil.kurir.rs)

1 komentar

  1. Nice post. I discover something tougher on different blogs everyday. Most commonly it is stimulating to learn content off their writers and use a little at their store. I’d would rather apply certain using the content in my weblog whether you don’t mind. Natually I’ll offer you a link for your internet weblog. Appreciate your sharing.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com