BRUKA U PODGORICI: Mugoša i Đuknić napali Bugare (VIDEO) - Volim Podgoricu

BRUKA U PODGORICI: Mugoša i Đuknić napali Bugare (VIDEO)

Marko Mugoša, košarkaš Mornara i sin alfe i omege Budućnosti Miomira M. Mugoše i brat kapitenke „vučica” Ivane Mugoše, krenuo je da se obračuna sa igračicama i navijačima bugarskog kluba po završetku meč

Budućnost Bemaks se oprostila od titule u Regionalnoj ligi za košarkašice, jer je u pravoj drami i treći put u sezoni izgubila od Beroea (66:64).

Prava drama je, nažalost, uslijedila u samoj završnici meča i nakon kraja – Marko Mugoša, košarkaš Mornara i sin alfe i omege Budućnosti Miomira M. Mugoše i brat kapitenke „vučica” Ivane Mugoše, krenuo je da se obračuna sa igračicama i navijačima bugarskog kluba.

U tome je imao nesebičnu pomoć Petra Đuknića, osobe bliske Budućnosti, koji je nekoliko puta udario navijače i predsjednika Beroea, a još jedan momak im je pritrčao da se razračuna sa Amerikankama u dresu bugarskog kluba.

Zanimljivo, Amerikanke nisu htjele da se povuku, već su se Džasmin Perkins i Kelindra Zekeri vratile iz svlačionice i pokušale da se obračunaju sa Mugošom juniorom.

Zakazalo je i obezbjeđenje „Securitas”, čiji su pripadnici gledali samo kako da sklone Bugare, umjesto da iz dvorane izvedu Marka Mugošu, koji je sve vrijeme prigovarao sudijama i bio tik uz ivicu terena, kao i njegove „pajtose”…

ŽKK Budućnost Bekams

Šta reći o utakmici nakon takvih scena? Oslabljena Budućnost, sa svega šest igračica u rotaciji, bez povrijeđenih Kristine Topuzović i Tamare Kapor, u posljednjoj četvrtini je dva puta imala plus pet (57:52 i 59:54), ali su gošče preokrenule.

Podgoričanke su imale napad za pobjedu, ali je Irena Matović promašila trojku (iz igre šutirala 22-8). Umorni tim Gorana Boškovića nije dao koš iz igre u posljednjih šest i po minuta, tokom kojih je pogodio samo tri od šest slobodnih bacanja…

U drugom polufinalu, Celje je iznenadilo Montanu (85:74). Budućnost i Montana danas (14.30) igraju za 3. mjesto, finale Celje – Beroe je od 17 sati.

Beroe – Budućnost 66:64 (16:22, 22:19, 12:12, 16:11)

Podgorica – Univerzitettska dvorana. Gledalaca: 500. Sudije: J. Juras, Mrdak, Jevtović (Srbija).

Beroe: Ivanova, Kostova 4, Rimpova, Tomova 14 (2-0), Nikolova, Miteva 8 (2-2), Perkins 4, Željzakova 6, Rid 22, Zekeri 2, Naneva, Paj 6 (2-2).

Budućnost Bemaks: Tomašević, Vučetić-Pejović, Babić 12 (2-2), Mitrašinović 5 (3-1), Matović 21 (4-2), Mujović 6 (2-2), Jakšić, Lazarević, Mugoša, Stjepanović 7 (2-1), Mirotić, Fol 13 (11-7).

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com