Početna » ŽIVOT + » Horoskop » Ovi horoskopski znakovi se zaljubljuju do bola

Ovi horoskopski znakovi se zaljubljuju do bola

Kažu da ljubav i bol idu zajedno, ali neki ljudi su obdareni sa više zdravog razuma, a manjak romantike i zanosa im uopšte ne smeta da vole i imaju stabilne odnose. Oni lakše prebole promašene veze, jer ni u početku nisu bili toliko očarani, da bi ih dubina razočaranja povukla u sunovrat. Međutim, ako ste u horoskopu Ovan, Blizanci, Vaga, Strijelac ili Ribe, vi ne spadate u ove tipove razumne u ljubavi. Ali, vi ste obdareni sposobnošću da osjećate intenzivnije i da dajete više nego ostali.

Foto: Thinkstock

Ovan

Žena rođena u znaku Ovna toliko je željna strasti, da je u stanju da zaboravi na svaki rizik u ljubavi, a on je uglavnom u tome da na kraju završi dajući mnogo više nego što dobija. Ona ne razmišlja predostrožno, nego se potpuno predaje u odnosu, jer se dobro osjeća samo kad osjeća duboko i snažno. Spremna je da se trudi i daje sve od sebe da bi odnos funkcionisao, ali to često rezultira time da je ona jedina angažovana u vezi – ona planira, ona organizuje, ona realizuje i usput nosi čitav emotivni naboj odnosa. Uz nju je partneru komotno i udobno, ali ga to čini lijenim i statičnim, ili mu daje prostora da bude prilično bezobziran i sebičan – ona će i tako sve sama da obavi. Žene Ovnovi često završe same i usamljene u vezi, pitajući se šta nije u redu. Ali koliko su strastvene i posvećene, toliko su i nezavisne i pune samopouzdanja i samopoštovanja i neće dugo trpeti loš tretman. Okončaće vezu u kojoj nisu vrednovane, iako će im to slomiti srce.

Blizanci

Blizanci vole uzbuđenje i izazov koji pruža ulazak u novu vezu. Uzbuđenje zbog novog partnera donosi tremu, nervozu i strah, ali žena rođena u znaku Blizanaca osjeća tako snažnu privlačnost, da je u stanju da prevaziđe svoju nelagodnost i svoj strah i da nastupi potpuno iskreno i otvoreno sa svojim osjećanjima. U početku, ona će treperiti i obletati oko svog partnera i biti malo naporna u želji da mu ugodi, izađe u susret, pročita misli. Njena osjećanja su intenzivna i ona pronalazi hiljadu načina da ih izrazi i da svojom toplinom obavije partnera, ali njene veze nisu trajne. Kad fascinacija prođe, neko drugi će je privući i ona će zateći sebe zaljubljenu u ljubavno uzbuđenje i novu mogućnosti da ispočetka iskusi adrenalin nove veze. Teško joj je da se obaveže i ostvari dugu i stabilnu vezu, ali uvijek se predaje sa istim žarom i intenzitetom.

Vaga

Kao niko, Vaga umije da voli na sopstvenu štetu. Dubina njene lojalnosti navodi je da stavlja partnera ispred sebe i da čini ono što je najbolje za njega, iako to uopšte nije dobro za nju samu. Ona se nikada ne svađa i ne sukobljava, uvijek pronalazi kompromis i beskrajno je tolerantna i posvećena. Ponaša se u skladu sa svojim emocijama, ali je zato potpuno otvorena i ranjiva i često joj se dešava da bude povrijđena, jer joj partner ne uzvraća sa istom osjetljivošću i otvorenošću. Vaga vidi najbolje u ljudima, lako se zanese i svoju ljubav uzdiže do obožavanja, rizikujući da bude pogrešno shvaćena i povrijeđena, dajući najbolje od sebe neadekvatnom partneru.

Strijelac

Žena Strelac je drska i odvažna u svojim odnosima, ona nastupa kao da predvodi vojsku u rat, ali njena ljubav je tako snažna i osvajačka, da nema lakšeg načina da je izrazi i realizuje. U toj borbi, ona je spremna da nastrada i nije je briga, nju vodi strast i ne zanima je šta će biti posle, niti želi da kalkuliše kako ne bi ispucala sva svoja oružja i kako bi joj veza duže potrajala. Samo odvažan partner se neće prepasti od tog pohoda na njegovo srce, razum i biće. A ona takvog i traži i ne žali se na povrede i bol u toj potrazi, jer bolje je voleti i izgubiti, nego ne voljeti uopšte.

Ribe

Žena rođena u znaku Riba ne kalkuliše sa svojim emocijama, ponaša se rukovođena svojim osjećanjima, ne igra nikakve igre i uopšte ne pokušava da se zaštiti da ne bude povređena. Kad voli, ona potpuno vjeruje partneru, otvorena je prema njemu i ne boji se da bude ranjiva. Ona brzo prepozna ljubav, lako joj se prepušta i više od svega cijeni emotivno iskrene odnose. Veoma je povjerljive prirode i brzo spušta gard, ali ona razumije rizik, jer je već iskusila ljubavnu bol. Ipak, ona je sigurna da ljubav vredi tog rizika.

(Super žena)

Check Also

EMOCIJE? Ovih pet znakova NE POKAZUJU osjećanja!

Nekima je prirodno da pokazuju svoja osećanja, šta misle i kako im je na duši. ...

BRAČNI HOROSKOP: Ova tri znaka su najgori muževi!

Saznajte zašto su ova tri znaka, prema horoskopu, loša za brak i razmislite dobro ako ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *