Početna » ŽIVOT + » Djeca i roditelji » VASPITAČICE IZ VRTIĆA BIJESNE! Pročitajte šta su poručile roditeljima!
FOTO: Ilustracija

VASPITAČICE IZ VRTIĆA BIJESNE! Pročitajte šta su poručile roditeljima!

Vaspitačice u jednom teksaškom vrtiću ostavile su pomalo “neprijatnu” poruku roditeljima na ulazu u vrtić gdje svakodnevno dovode svoju djecu.

Djeca bi trebala da budu najvažnija u životu, ali, kako su one primijetile, roditelji to baš i ne pokazuju na dobar način.

“Kada dolazite po svoje dijete, molimo vas, skinite se sa svojih telefona! Vaše je dijete toliko srećno kada vas vidi. Jeste li i vi srećni kada ih ugledate?

Mi svakodnevno viđamo djecu koja pokušavaju svojim roditeljima da pokažu šta su radili toga dana, ali ih roditelji ignorišu jer čak i tu ne puštaju svoje telefone iz ruku. Toliko smo puta čuli dijete da vas zove mama, mama, mama, mama… ali roditelji ni tada ne obraćaju pažnju. Važniji su im mobilni telefoni od djece. Skinite se s tih telefona”.

 

Check Also

RODITELJI, MORATE DOVESTI SVOJU DJECU! Ovo je najveći i najzabavniji dječiji događaj u zemlji!

  Najveći i najzabavniji dječiji događaj u zemlji deveti „Dječiji Proljećni Vikend” biće održan ovog ...

PODGORICA: Mitropolit Amfilohije odlikovao roditelje sedmoro djece: Bolje da vlast daje narodne pare majkama, nego NATOu

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije služio je u nedelju, na Tominu nedjelju sa sveštenstvom Svetu službu Božiju ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *