VASPITAČICE IZ VRTIĆA BIJESNE! Pročitajte šta su poručile roditeljima! - Volim Podgoricu

VASPITAČICE IZ VRTIĆA BIJESNE! Pročitajte šta su poručile roditeljima!

Vaspitačice u jednom teksaškom vrtiću ostavile su pomalo “neprijatnu” poruku roditeljima na ulazu u vrtić gdje svakodnevno dovode svoju djecu.

Djeca bi trebala da budu najvažnija u životu, ali, kako su one primijetile, roditelji to baš i ne pokazuju na dobar način.

“Kada dolazite po svoje dijete, molimo vas, skinite se sa svojih telefona! Vaše je dijete toliko srećno kada vas vidi. Jeste li i vi srećni kada ih ugledate?

Mi svakodnevno viđamo djecu koja pokušavaju svojim roditeljima da pokažu šta su radili toga dana, ali ih roditelji ignorišu jer čak i tu ne puštaju svoje telefone iz ruku. Toliko smo puta čuli dijete da vas zove mama, mama, mama, mama… ali roditelji ni tada ne obraćaju pažnju. Važniji su im mobilni telefoni od djece. Skinite se s tih telefona”.

 

1 komentar

  1. Can I merely say exactly what a relief to seek out somebody who actually knows what theyre discussing on-line. You definitely realize how to bring a difficulty to light and earn it critical. More people have to read this and see why side with the story. I cant believe youre no more well-liked simply because you absolutely have the gift.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com